S-VHS: Pokračování hororu VHS v prvním traileru

S-VHS: Pokračování hororu VHS v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Zabere na diváky i druhá část hororové antologie?

Antologie hororových povídek V/H/S přinesla děsivý příběh, v němž se skupina studentů nechá najmout na ukradení staré videokazety z opuštěného domu. Po jejím zhlédnutí studenti zjišťují, že na kazetě jsou záběry lidí střetávajících se s nadpřirozenem. Teď nás čeká pokračování, příhodně nazvané S-VHS, za kterým bude stát stejný produkční společnosti Collective a Bloody Disgusting. Z původní čtveřice režisérů vytrval jen Adam Wingard. Vzniklá prázdná místa pak zaplnili Gareth Evans (The Raid), Jason Eisener (Hobo with a Shotgun), Eduardo Sanchez (Záhada Blair Witch) a také scénárista předchozího dílu Simon Barett, pro kterého to bude režisérský debut.

Děj by měl být velmi podobný tomu v prvním dílu. Dvojice vyšetřovatelů při hledání ztraceného studenta nalezne podivnou kazetu, na níž jsou děsivé záběry. Tvůrci dokonce již vypustili první ukázku, takže si pusťte si trailer a posuďte sami, zda bude tento horor stát za to. V galerii pak najdete první obrázky.

S-VHS: Trailer

 

Zdroje: Twitch, THR, Collider

Galerie: 3

S-VHS: Pokračování hororu VHS v prvním traileru | Fandíme filmu S-VHS: Pokračování hororu VHS v prvním traileru | Fandíme filmu S-VHS: Pokračování hororu VHS v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest