Ant-Man má oficiálně režiséra a nového scenáristu

Ant-Man má oficiálně režiséra a nového scenáristu | Fandíme filmu
Kdo hledá najde - Po řadě zvěstí je tu konečně vyjádření přímo od Marvelu.

Tak jsme se dočkali. Trvalo to jen dva týdny a Marvel našel režisérskou náhradu za Edgara Wrighta, který po tvůrčích neshodách se studiem vycouval z příprav Ant-Mana. Zákulisní zvěsti překvapivě tentokrát nebyly daleko od pravdy. Režisérem se stane Peyton Reed, převážně televizní režisér, za jehož největší úspěch lze označit asi komedii Yes Man s Jimem Carreym. V roce 2005 měl Peyton točit Fantastickou čtyřku, ale nakonec se jí zhostil Tim Story. Teď se tedy Reed dočká. Jeho jméno hollywoodské zpravodaje odhalily v noci na dnešek, jako úplně posledního v řadě kandidátů, kteří byli s filmem spojováni.

Překvapivě se ale nakonec na Ant-Manovi bude podílet i kandidát úplně první, o kterého stál Marvel ze všech nejvíc. Adam McKay (Zprávař, Bratři z donucení) sice odmítl film režírovat, ale podle oficiální zprávy přispěje k aktualizaci scénáře. Že by Paul Rudd, představitel hlavní role, svého kamaráda přeci jen ukecal? Podle starších zpráv Wrightův scénář upravoval už Eric Pearson, scenárista marvelovských krátkých filmů. Není zřejmé, zda McKay bude vycházet z Pearsonovy práce nebo přímo z původního textu Edgara Wrighta a jeho spoluscenáristy Joea Cornishe.

Marvel zároveň vydal novou oficiální synopsi: Podvodník Scott Lang (Paul Rudd) se dovede neuvěřitelně zmenšit a zároveň nabýt na síle. Aby svému mentorovi doktoru Hanku Pymovi (Michael Douglas) pomohl uchránit před novou hrozbou tajemství Ant-Manova obleku, bude v sobě muset objevit hrdinu. Navzdory zdánlivě nepřekonatelným překážkám musí Pym a Lang uskutečnit vychytralý plán, který zachrání svět.  

Zdroj: Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest