Sin City 2: První klip s lstivou Rosario Dawson

Sin City 2: První klip s lstivou Rosario Dawson | Fandíme filmu
Nevěřte řečím pěkných ženských v Sin City. Mohli byste špatně skončit.

Už v prvním Sin City jsme se mohli přesvědčit, že ve městě, které je věčně ponořené do tmy, se dá snadno dostat do problémů, z nichž nejde vyváznout se zrovna zdravou kůží. V Ženský, pro kterou bych vraždil se věci ani trochu nezměnily, jak se můžete sami přesvědčit v prvním klipu. Sexy Rosario Dawson svádí sice chlapíka se zbraní, ten ale po chvilce zjistí, že mu moc platná nebude. V galerii najdete nový banner.

Sin City 2: První klip

Sin City 2 nás opět čeká několik povídek z města hříchu, přičemž stěžejní by měla být titulární Dáma, pro kterou se zabíjí (nebo také Ženská, pro kterou bych vraždil). V té Ava Lord (Eva Green) vyhledá pomoc svého bývalého milence, Dwighta (Josh Brolin). Ten má Avě pomoc utéct od jejího násilného manžela, Damiena Lorda (Marton Csokas), ale to ještě netuší, že Ava má postranní úmysly. Druhou povídkou je Prostě takovej normální sobotní večer. Pojednává o tom, co dělal Marv (Mickey Rourke) během událostí Toho žlutýho parchanta. Probudí se na dálnici nad městem, obklopený mrtvolami a ani za boha si nemůže vzpomenout, jak se tam dostal.

Povídka The Fat Loss se odehrává po Žlutým parchantovi a Nancy (Jessica Alba) se v ní snaží vyrovnat s Hartiganovou smrtí. A konečně je tu povídka The Long Bad Night, napsaná speciálně pro film, ve které Joseph Gordon-Levitt hraje Johnnyho, sebevědomého gamblera, který se snaží porazit největšího padoucha Sin City v jeho vlastní hře. To si ovšem vybral špatného soupeře... Dále uvidíme celou řadu známých postav z původního filmu a to už 21. srpna, kdy film vstoupí do českých a slovenských kin.

Zdroj banneru: IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest