Sin City 2: Sexy plakát s Evou Green konečně povolen

Sin City 2: Sexy plakát s Evou Green konečně povolen | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Zakázaný "obscénní" plakát se s drobnou úpravou může začít vylepovat. Eva Green se tomu jen směje.

Asi před týdnem se objevil na internetu nový plakát k Sin City 2, který byl podle asociace MPAA tak obscénní, že se v USA nesměl vylepovat. Jenže stačí obrázek zahalit do většího stínu, odstranit siluetu ňadra a vše je najednou v pořádku. „Obří rozdíly“ můžete porovnat dole v galerii. Původní plakát je vlevo, nová verze vpravo. Puritáni jsou zkrátka legrační sebranka. Směje se i samotná Eva Green, která připomíná, že násilí může být všude spousta, ale kvůli náznaku nahoty se najednou mravokárci staví na hlavu. Herečka sama má takové tušení, že je mnoho povyku pro nic ve skutečnosti jen promyšleným tahem marketingového oddělení. Stačí drobná kontroverze a hned se o filmu mluví víc, než kdyby vypouštěl tři trailery měsíčně.

Sin City 2 nás opět čeká několik povídek z města hříchu, přičemž stěžejní by měla být titulární Dáma, pro kterou se zabíjí (nebo také Ženská, pro kterou bych vraždil). V té Ava Lord (Eva Green) vyhledá pomoc svého bývalého milence, Dwighta (Josh Brolin). Ten má Avě pomoc utéct od jejího násilného manžela, Damiena Lorda (Marton Csokas), ale to ještě netuší, že Ava má postranní úmysly. Druhou povídkou je Prostě takovej normální sobotní večer. Pojednává o tom, co dělal Marv (Mickey Rourke) během událostí Toho žlutýho parchanta. Probudí se na dálnici nad městem, obklopený mrtvolami a ani za boha si nemůže vzpomenout, jak se tam dostal.

Povídka The Fat Loss se odehrává po Žlutým parchantovi a Nancy (Jessica Alba) se v ní snaží vyrovnat s Hartiganovou smrtí. A konečně je tu povídka The Long Bad Night, napsaná speciálně pro film, ve které Joseph Gordon-Levitt hraje Johnnyho, sebevědomého gamblera, který se snaží porazit největšího padoucha Sin City v jeho vlastní hře. To si ovšem vybral špatného soupeře... Dále uvidíme celou řadu známých postav z původního filmu a to už 21. srpna, kdy film vstoupí do českých a slovenských kin.

Zdroje: Yahoo, Vanity Fair

Galerie: 2

Sin City 2: Sexy plakát s Evou Green konečně povolen | Fandíme filmu Sin City 2: Sexy plakát s Evou Green konečně povolen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest