Sin City 2: Erupce barev a zvuků v novém traileru

Sin City 2: Erupce barev a zvuků v novém traileru | Fandíme filmu
Nový příběh z města hříchu se stále prezentuje jako smyslná směs násilí, krásných žen, efektních obrázků a neustálého pohybu.

Nová upoutávka na Sin City 2 sice odhaluje řadu nových záběrů, ale jinak film stále působí v zásadě stejně jako ty předchozí. Jako dráždivá koláž stylizovaných obrázků, u kterých každou chvíli hrozí, že forma přeroste přes obsah. Příběh slibuje noirový kotlík plný nebezpečných mafiánů, proradných žen a pomsty servírované za studena. Zdá se, že všichni „hrdinové“ si zvlášť sáhnou na dno, ale v zápětí se od něj společně odrazí, aby rozpoutali jeden velký, propojený kolotoč krvavé odplaty. Jessicu Albu čeká nečekaný make-under a vize Bruce Willise, Josh Brolin po románku s uhrančivou Evou Green skončí nahý na hromadě střepů. Největší drsňák široko daleko nicméně pořád bude Mickey Rourke, alias Marv a jeho dvojitá dávka brokovnic. Sin City 2 zkrátka bude buď neskutečná zábava nebo ještě neskutečnější nekonečný proud rádoby cool momentů, které brzy unaví a ještě dohromady nedávají sebemenší smysl.

Sin City 2: Nejnovější trailer

Sin City 2 nás opět čeká několik povídek z města hříchu, přičemž stěžejní by měla být titulární Dáma, pro kterou se zabíjí (nebo také Ženská, pro kterou bych vraždil). V té Ava Lord (Eva Green) vyhledá pomoc svého bývalého milence, Dwighta (Josh Brolin). Ten má Avě pomoc utéct od jejího násilného manžela, Damiena Lorda (Marton Csokas), ale to ještě netuší, že Ava má postranní úmysly. Druhou povídkou je Prostě takovej normální sobotní večer. Pojednává o tom, co dělal Marv (Mickey Rourke) během událostí Toho žlutýho parchanta. Probudí se na dálnici nad městem, obklopený mrtvolami a ani za boha si nemůže vzpomenout, jak se tam dostal.

Povídka The Fat Loss se odehrává po Žlutým parchantovi a Nancy (Jessica Alba) se v ní snaží vyrovnat s Hartiganovou smrtí. A konečně je tu povídka The Long Bad Night, napsaná speciálně pro film, ve které Joseph Gordon-Levitt hraje Johnnyho, sebevědomého gamblera, který se snaží porazit největšího padoucha Sin City v jeho vlastní hře. To si ovšem vybral špatného soupeře... Dále uvidíme celou řadu známých postav z původního filmu a to už 21. srpna, kdy film vstoupí do českých a slovenských kin.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest