Gambit: Našel film scenáristu?

Gambit: Našel film scenáristu? | Fandíme filmu
Na Gambitovi už se pracuje. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Narazil jsem na starší rozhovor, kde je Kinberg označen jako scenárista Gambita přímo, takže jeho práci na scénáři můžete brát jako hotovou věc. 

Původní text: Před časem Channing Tatum (představitel hlavní role) uvedl, že producenti momentálně pracují na obecném konceptu chystaného komiksového filmu Gambit. Žádný konkrétní scenárista doposud nebyl najat. Mohl by se jím ale stát Simon Kinberg, scenárista X-Men 3, X-Men: Budoucí minulost a X-Men: Apocalypse. Momentálně Kinberg soustředí většinu svojí pozornosti na právě natáčenou Fantastickou čtyřku, pod kterou je také podepsaný jako scenárista, avšak během nedávné přednášky uvedl, že momentálně pracuje také na Gambitovi!

Kinberg je jedním z klíčových producentů x-menovských filmů a také koordinátorem komiksových filmů studia Fox a tak je klidně možné, že jen s ostatními producenty pomáhá připravit hrubý námět. Na druhou stranu se společně s přebíráním úlohy koordinátora studiu zavázal, že pro něj v následujících třech letech napíše několik scénářů a Gambit by klidně mohl být jedním z nich. Obrázek na titulce vytvořil fanoušek, nejedná se o oficiální artwork.

Zdroje: Flicks and Bits, The Q&A with Jeff Goldsmith

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest