Birdman: První trailer a plakát

Birdman: První trailer a plakát | Fandíme filmu
Jeden z představitelů Batmana, Michael Keaton, hraje padlou filmovou hvězdu, která vzpomíná na dny své superhrdinské slávy.

Jak praví stará známá herecká moudrost, „you never go full retard“. Pokud jste ale Michael Keaton, rozhodně byste měli jít „full Keaton“! Michael Keaton se v poslední době nebrání rolím, ve kterých se může patřičně expresivně vyjádřit (naposledy jsme ho viděli jako pomateného pořadatele závodu v Need for Speed) a zdá se, že korunu tomu nasadí v Birdmanovi, ve snímku o herci, který býval představitelem slavného filmového superhrdiny, ale postupně padal do herecké žumpy. Pikantní je, že Keaton sám v minulosti hrál Batmana a už nikdy potom se mu s žádnou rolí nepodařilo z netopýrova stínu vystoupit.

Svůj komediální talent a životní zkušenost Keaton spojil s králem hořkých momentů, Alejandrem Gonzálezem Iñárrituem (Amores perros, 21 gramů) a jak můžete vidět v prvním traileru, čeká nás mix humoru bez zábran (Edward Norton ve slipech), melancholie, rozhořčení a psychedelických vizí. Podle synopse se Keatonův hrdina pokusí vrátit na profesní vrchol a získat zpátky svou rodinu, se kterou se odcizil. Kromě Keatona a Nortona dále hrají Naomi Watts, Emma Stone, Zach Galifianakis, Amy Ryan a Andrea Riseborough. Mezinárodní premiéra je naplánována na 17. 10. 2014.

Birdman: Trailer

Zdroj plakátu: IMP Awards

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest