Batman v Superman: Bude Superman oslavován?

Batman v Superman: Bude Superman oslavován? | Fandíme filmu
Zdá se, že po událostech z prvního filmu je ze Supermana tak trochu modla. K tomu první fotka Lexcorpu. A co uvidíme v pondělí?

Ještě si vzpomínáte na skulpturu Supermanova těla, u které jsme spekulovali, zda se nejedná o návrh nového Supermanova kostýmu? Tak pozor přátelé, ta socha je zkrátka socha! Údajně se jedná o zhruba pět metrů vysoký objekt, který bude ve filmu vystaven před blíže nespecifikovanou vládní budovou. Že by v Metropolis chtěli muži z oceli složit hold za to, že zastavil Zoda? Možná právě takovéto zbožšťování bude tím posledním hřebíčkem, který proti Supermanovi poštve Batmana a Lexe Luthora. A když už je řeč o Lexovi, ze stejného zdroje pochází i první fotka budovy Lexcorpu. Povšimnout si můžete v podstatě jen brány se zakrytým logem, avšak o společnosti už víme také to, že se jedná o mladou dravou firmu ala Google. Že by si filmaři Jesseho Eisenberga (představitel Lexe Luthora) našli v The Social Network až takhle doslovně?

PS: Na twitteru Warner Bros Tours (prohlídka ateliérů Warner Bros. v Los Angeles) bude v pondělí odhaleno jakési překvapení. Zdá se, že by překvapení mělo nějakým způsobem souviset Batman v Superman, takže co to asi bude? Nějaký nový kostým? Rekvizita? Zítra budeme moudřejší.

Zdroje: University of Muscle, Batman-News, WB Tours I, II, III, IV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest