Pacific Rim 2: Scénář už se píše

Pacific Rim 2: Scénář už se píše | Fandíme filmu
Kdo s ním režisérovi Guillermovi del Torovi pomáhá, které postavy se vrátí a co máme čekat?

Guillermo del Toro momentálně propaguje svůj seriál The Strain a při té příležitosti pohovořil o přípravách scénáře k Pacific Rim 2, které se konečně daly do pohybu. Scénář se prý připravuje tajně několik měsíců a i když základní kostru příběhu pomáhal připravit spoluautor jedničky Travis Beacham, momentálně s del Torem scénář píše Zak Penn. Beachama odvály televizní povinnosti, a tak jej nahradil Penn, který má zkušenosti především s komiksovými filmy. Podílel se na scénářích k Neuvěřitelnému Hulkovi, k X-Men 2 a 3, napsal Elektru nebo první verzi scénáře k Whedonovým Avengers.

Del Toro podle svých slov nikdy neměl zájem natáčet prequel z časů první invaze, nový příběh se má rozhodně odehrávat až po událostech prvního filmu. Stále má jít o velkolepou podívanou, avšak zároveň se má pokračování v řadě aspektů výrazně lišit. Určitě se mají vrátit postavy Raleigha Becketa (Charlie Hunnam) a Mako Mori (Rinko Kikuchi).

Guillermo během interview neopomněl zdůraznit, že zatím není nic oficiálně schváleno a není vůbec jasné, zda se scénář někdy bude realizovat. Přesto jej s Pennem píší tak, jako by natáčení bylo hotovou věcí. Šéf studia Legendary Thomas Tull nedávno připustil, že si první film v kinech nevedl ta dobře, jak studio očekávalo, avšak domácí video a merchandising přinesly docela zajímavé zisky, a tak je společnost pokračování otevřená. Určitě se nebude točit za každou cenu, ale pokud del Toro přijde s dostatečně zajímavým scénářem, Pacific Rim 2 se dočkáme.

Zdroje: Buzz Feed, IamRogue

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest