Ant-Man: Další režisér projekt odmítl

Ant-Man: Další režisér projekt odmítl | Fandíme filmu
O Ant-Mana nikdo nejeví zájem. AKTUALIZACE: A jsou tu další dva kandidáti.

AKTUALIZACE: Na stůl přibyla další dvě jména. Deadline tvrdí, že v hledáčku Marvelu jsou také Nicholas Stoller (Kopačky, aktuální hit Sousedi) a Michael Dowse (Goon, nová romance s Danielem Radcliffem What If). Stollerova účast se zdá být nanejvýš nepravděpodobná, protože má natáčet novou komedii s Kevinem Hartem a Sethem Rogenem, nicméně by bylo fajn, kdyby Marvel rychle našel nějaké řešení a oficiálně ho oznámil, abychom se donekonečna nebrodili seznamy jmen, která s filmem nakonec nebudou mít vůbec nic společného.

Původní novinka: Od té doby, co Ant-Mana opustil režisér Edgar Wright, dělá Marvel všechno proto, aby odvedl naši pozornost. Postupně byl odhalen představitel Thanose či režisér Dr. Strange. O Ant-Mana mezitím žádný další režisér nejeví zájem. Nabídku dostal Adam McKay, který odmítl. Dalšími možnými kandidáty byli Rawson Thurber a Ruben Fleischer, podle některých zdrojů s nimi ale Marvel nikdy skutečně nepočítal, pouze chtěl před žádaný McKayem vyvolat dojem, že je o pozici velký zájem. Po McKayově odmítnutí nicméně bylo třeba hledat dalšího kandidáta.

Server This is Infamous přišel se zprávou, že jako další vyjednává s Marvelem Rawson Thurber (Millerovi na tripu), ale v zápětí nabídku taktéž odmítl. Dané tvrzení rozporuje redaktor AICN, který tvrdý, že Thurber nabídku vůbec nedostal, nicméně tak či tak je film stále bez režiséra a Marvel stále hledá možného náhradníka. Z uváděné trojice zdánlivě jako poslední možný kandidát zbývá Ruben Fleischer (Gangster Squad, Zombieland), který je ale zároveň zvažován studiem Sony jako možný kandidát na režii Krotitelů duchů 3.

Zdá se tedy, že Ant-Man je stále na mrtvé bodě, a tak se vesele mohou množit spiklenecké teorie o tom, že se studio ve skutečnosti snaží natáčení úplně zrušit.

Zdroje: Deadline, This Is Infamous, Mr. Beaks, The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest