Fading Gigolo: Woody Allen bude pasák

Fading Gigolo: Woody Allen bude pasák | Fandíme filmu
Jeho kamarád John Turturro totiž má něco, po čem ženy touží. Pusťte si uvolněný trailer.

John Turturro nepatří mezi nejznámější tváře Hollywoodu, je ale proslulý tím, že přijímá role v mainstreamových, velkých filmech, aby si tak mohl dovolit užívat i menší party v nezávislých filmech, které také občas píše a režíruje. Herec je nejčastěji spojován s tvorbou bratří Coenů nebo Spikea Leeho, ale také se sérií Transformers, kde hraje roli agenta Simmonse.

V jeho nejnovějším filmu, který bude ve světové premiéře představen na letošním filmovém festivalu v Torontu, se spojí s žijící legendou Woodym Allenem, jehož obsadil do jedné z hlavních rolí chystané komedie Fading Gigolo. Nejpikantnější na celém projektu je ale bezesporu jeho příběh.

Fioravante (Turturro) se živí v New Yorku jako květinář, který by trochou peněz navíc určitě nepohrdl. Jeho kamarád Murray (Allen) pro změnu zavírá svůj obchod s knihami, a tak příteli navrhne šílený nápad – přesvědčí ho, aby se stal prostitutem, s tím, že mu bude dělat pasáka. Perfektní obsazení uzavírají Sharon Stone nebo Sofia Vergara (na titulní fotce), jakožto budoucí zájemkyně o služby taliánského gigola.

Trailer naznačuje, že půjde spíše o příjemnou, vtipnou konverzačku podbarvenou romantickým ztvárněním New Yorku. Allenovo obsazení vše již jen podtrhuje.

Fading Gigolo: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest