Magic in the Moonlight: Fotky z nového Allena

Magic in the Moonlight: Fotky z nového Allena | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nový film Woodyho Allena dostal svůj název, zveřejnil první fotky a snad i datum premiéry.

O slavném newyorském neurotikovi rozhodně nemůžeme tvrdit, že by patřil mezi nejsdílnější filmové tvůrce, kteří pravidelně informují své fanoušky o tom, co je nového.  Na druhou stranu vlastní modus operandi je výsadou vysokého stupně nezávislosti, kterému se slavný režisér a scenárista ve filmovém businessu těší. Jeho poslední snímek Jasmíniny slzy je nadšeně oslavován a počítá se, že výrazně promluví i do blížícího se oscarového klání. My už ovšem pomalu a čím dál netrpělivěji vyhlížíme jeho nový projekt, o kterém jsme vás poprvé informovali loni v létě.

Konečně známe název filmu – Magic in the Moonlight. Bližší informace k ději nejsou momentálně k dispozici a jsou drženy přísně pod pokličkou. Tisková zpráva hovoří pouze o tom, že romantická komedie se bude odehrávat na přelomu 20. a 30. let ve slunné Francii. Na internetu se objevilo několik fotek z natáčení. Členové hereckého ansámblu jsou zde k vidění v dobových kostýmech. Výrazných posil se dočkalo i samotné obsazení. O účasti Colina Firtha a Emmy Stone víme již delší dobu. Nyní jsme se dozvěděli, že hlavní dvojici doplní držitelka dvou nominací na Oscara Jacki Weaver (Terapie Láskou), majitelka jedné zlaté sošky Marcia Gay Harden (Útěk do Divočiny, Mlha) a Eileen Atkins (Nádherné Bytosti, Návrat do Cold Mountain).

V současné době probíhají post-produkční práce. Premiéru lze očekávat v letních měsících letošního roku. Některé zdroje uvádí přelom července a srpna, nejčastěji je zmiňováno datum 25.7.. Byl by to celkem logický krok. Woody podobně jako v případě Blue Jasmine začíná svou propagační kampaň na menších festivalech a postupně si buduje svou pozici pro uvedení pro širší publikum. Dočká se Magic in the Moonlight stejně oslavných fanfár jako Jasmína? Uvidíme. Nicméně herecké obsazení a člověk za kamerou nás prozatím naplňují optimismem.

Zdroje: THR, Woody Allen Pages I, Woody Allen Pages II

Galerie: 4

Magic in the Moonlight: Fotky z nového Allena | Fandíme filmu Magic in the Moonlight: Fotky z nového Allena | Fandíme filmu Magic in the Moonlight: Fotky z nového Allena | Fandíme filmu Magic in the Moonlight: Fotky z nového Allena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest