Skyline čeká druhý díl

Skyline čeká druhý díl | Fandíme filmu
Mimozemšťané budou vysávat lidi do útrob svých lodí zřejmě znovu. Potřebuje ale tenhle nepovedený sci-fi film vůbec pokračování?

Čtyři roky staré sci-fi Skyline se mezi diváky moc dobře nezapsalo. Film, ve kterém lidstvo napadnou modře světélkující mimozemšťané, natočilo bratrské duo Colin a Greg Strauseovi (Vetřelci vs. Predátor). I jako malou jednohubku ale snímek dokázal málokdo strávit, protože režie, scénář a herci dohromady netvoří žádnou špičku. Snímek se však díky skromnému rozpočtu dostal do černých čísel a to někomu stačilo, aby začal uvažovat o sequelu. A ten někdo je Liam O’Donnell, producent a spoluscenárista jedničky a aktuálně režisér Beyond Skyline, jak se titul bude jmenovat.

Dvojka by měla pravděpodobně začít ve chvíli, kdy končila jednička. O návratu některé z postav není v tuto chvíli uvedena žádná zmínka. Bratři Strauseovi budou zřejmě projekt produkovat a opět budou pracovat se svým studiem Hydraulx na vizuálních tricích. V galerii si můžete prohlédnout první plakát. Viděli jste první díl? A pokud ano, co na něj říkáte?

Skyline trailer

Zdroj: Empire, Facebook

Beyond Skyline

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Indonésie, Čína, Singapur
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest