X-Men: Apocalypse: Bude se přeobsazovat

X-Men: Apocalypse: Bude se přeobsazovat | Fandíme filmu
Kteří známí mutanti se vrátí s mladší tvářičkou a co X-Meny v novém filmu čeká? AKTUALIZOVÁNO.

AKTUALIZACE: Michael Fassbender a James McAvoy v rozhovoru připustili, že pokud bude o komiksové filmy i nadále zájem a scénáře budou stát za to, nebrání se natáčení dalších dílů série, nad rámec jejich dosavadní smlouvy.

Původní text: Už delší dobu víme, proti komu se hrdinové v X-Men: Apocalypse postaví. Teď ale režisér Bryan Singer konečně prozradil také to, co čeká samotné mutanty. V První třídě se seznámili Charles s Erikem (Profesor X s Magnetem), Budoucí minulost byla takový „inbetweequel“ a v Apocalypse se dozvíme, jak se dali dohromady X-Meni. Ve filmu se potkáme s mladšími verzemi mutantů známých z původní trilogie a Singer připustil, že jmenovitě by to měli být Cyclops, Jean Grey a Storm. Pokud tedy máte obsazení původních filmů rádi, můžete se s ním (alespoň na nějakou dobu) rozloučit. Scenárista Simon Kinberg kvituje, že si tvůrci po událostech Budoucí minulosti mohou dělat prakticky co chtějí a naznačil, že se s dosavadními herci z „minulosti“ počítá v ideálním případě na delší dobu, než jen do Apocalypsy, do které mají herci jako Michael Fassbender či Jennifer Lawrence podepsanou smlouvu.

O záporákovi zvaném Apocalypse, který se hrdinům ve stejnojmenném filmu postaví, Kinberg prozradil, že od něj můžeme čekat větší věci, než jaké jsme v sérii viděli kdykoliv předtím. Kromě masivních akčních scén však scénárista slibuje, že si filmaři patřičně pohráli se samotnou postavou, jejíž životní filozofie a postoje musí být stejně zajímavé jako Magnetovy, pokud má mít nový záporák skutečnou váhu.

Děj filmu má být zasazen do 80.let dvacátého století a měl by se zaobírat prastarými mutanty, kteří na Zemi žijí už tisíce let a ve starověku byli uctíváni jako bohové. Ti by se podle náznaků filmařů mohli do přítomnosti dostat (záporák Apocalypse by se mohl dostat) díky hrátkám v čase, které probíhaly během Days of Future Past. Chystaný film je volně inspirován stejnojmenným komiksem a scénář k němu připravují Bryan Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty a Dan Harris. Ve svých rolích se určitě vrátí Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicolas Hoult a James McAvoy. Vedle toho by se měl zřejmě vrátit také Hugh Jackman v roli Wolverina. Staré známé by vedle výše uvedených mutantů měli doplnit ještě Nightcrawler a Gambit, kterého nově ztvární Channing Tatum.

Zdroje: Collider, CBM, SHH, Sci-fi Now

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest