X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí

X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Profesor X v trailerech chodí. Jak je to možné? Nejnovější klip tajemství objasňuje. K tomu další upoutávky, délka filmu a...špetka nahoty.

Upoutávky na X-Men: Budoucí minulost fanouškům předložily celou řadu záhad. Jak to, že je starý Profesor X naživu? Kde vzal starý Magneto své síly? Proč má v budoucnosti Wolverine drápy potažené adamantiem? A jak to, že mladý Profesor X chodí? První dvě otázky zodpověděli částečně už X-Men 3 a o drápech pořád nevíme nic. O profesorově chození už ale v minulosti hovořil režisér Bryan Singer, když naznačil, že se jedná o Charlesovo svobodné rozhodnutí. Mohl by chodit, ale dobrovolně se oddá kolečkovému křeslu. První video v playlistu pak dává na otázku Profesorovy chůze definitivní odpověď, takže na vlastní nebezpečí přehrávejte.

Dále v playlistu najdete souboj Wolverina s Beastem, nejnovější trailer a spoty. V galerii na vás čekají nové plakáty a fotky, dozvěděli jsme se, že film bude mít 130 minut, a že se v něm objeví nahota. To není u komiksových filmů zaměřených primárně na nezletilé fanoušky zcela běžné, tak se nechme překvapit, co na nás tvůrci ušili. Že by na dámy opět čekal nějaký ten Wolverine ve vaně? Nebo ratingová komise připravila nějaká nová pravidla přístupnosti, podle kterých musí být jako nahota deklarována i Mystique ve své modré podobě?

X-Men: Budoucí minulost - Playlist

V X-Men: Days of Future Past cestuje Wolverinovo vědomí do roku 1973, kde musí varovat mladé mutanty před hrozbou, která se na ně řítí. Mladí Profesor X a Magneto budou muset navzdory svým rozporům začít spolupracovat, aby zabránili katastrofické budoucnosti, ve které obrovští roboti Sentinelové křižují zem s jediným cílem – vyhladit všechny mutanty. Díky cestování v čase uvidíme téměř všechny klíčové postavy z předchozích dílů, ale objeví se samozřejmě i některé nové.

X-Men Days of Future Past natočil Bryan Singer, scénář napsali Jane Goldman, Simon Kinberg a Matthew Vaughn. Hrají Jennifer Lawrence (mladá Mystique), Michael Fassbender (mladý Magneto), Evan Peters (Quicksilver), Ellen Page (Kitty Pryde), Hugh Jackman (Wolverine), Nicholas Hoult (Beast), James McAvoy (mladý Profesor X), Anna Paquin (Rogue), Peter Dinklage (Bolivar Trask), Ian McKellen (starší Magneto), Halle Berry (Storm), Patrick Stewart (starší Profesor X), Shawn Ashmore (Iceman), Lucas Till (Havok), Daniel Cudmore (Colossus), Booboo Stewart (Warpath), Omar Sy (Bishop), Fan Bingbing (Blink), Adan Canto (Sunspot), Josh Helman (William Stryker). Česká a slovenská premiéra se konají 22. 5. 2014.

Zdroje: IMP Awards, Oficiální Facebook, Ropes of Silicon, AMC Theatres

Galerie: 10

X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Proč Profesor X chodí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest