Interstellar: Trailer dorazil v oficiální verzi

Interstellar: Trailer dorazil v oficiální verzi | Fandíme filmu
Christopher Nolan slibuje velkolepou fresku o konci lidstva a o jeho síle se tomu konci vzepřít.

Už v pirátské kvalitě šlo tušit velké věci, ale pěkně v HDčku nový trailer na Interstellar působí jednoduše ohromě. U Christophera Nolana jsme byli delší dobu zvyklí na úderné, zkratkovité trailery, plné akce a dramatu. Novou, pozvolnou upoutávku na Interstellar zahaluje určitý pocit nevyhnutelnosti, když víme, že lidstvo v chystaném filmu stojí na hranici vymření. Zdá se, že Matthew McConaughey prakticky nesleze z plátna a velká část filmu se bude točit kolem základního dilematu, zda zůstat na Zemi a strávit zbytek mrzkého života z dcerou anebo se vypravit do vesmíru na misi s nejasným výsledkem, která ale může zachránit lidstvo. Vesmírné putování se stále trailerům vyhýbá obloukem, avšak ani záběry hořících polností nepostrádají na velkoleposti, za což vděčí především kameře Hoyte Van Hoytemay a hudbě Daria Marianelliho. Listopad se najednou zdá být strašně daleko, co říkáte?

Interstellar: Trailer

V 60. letech 21. století má za sebou planeta Země hladomor a s ním spojené válečné konflikty. To, co však v této době potřebuje lidstvo více než ropu či jiné obnovitelné zdroje, je řešení plísně postupně devastující všechny zemědělské plodiny. Tím řešením může být zcela jiná planeta ležící na opačné straně vesmíru, ke které se otevřela v naší sluneční soustavě červí díra. Skupinka posledních schopných vědců a techniků se k této planetě, obklopené nikoli hvězdami ale černými dírami, vydává jako poslední naděje lidstva.

V hlavních rolích se objeví Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck, John Lithgow, Mackenzie Foy, Topher Grace nebo Matt Damon. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 6.11. 2014.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest