The Salvation: Doktor Hannibal ve westernovém traileru

The Salvation: Doktor Hannibal ve westernovém traileru | Fandíme filmu
Mads Mikkelsen momentálně řádí na televizních obrazovkách jako Hannibal Lecter. Na stříbrném plátně jej čeká dobrodružství na divokém západě.

Chystaný western SalvationMadsem Mikkelsenem a Evou Green v hlavních rolích jsme si už před časem zevrubně představili. Nyní na internet dorazil jeho první trailer.

Salvation je od počátku prezentována jako klasický western a ani nová upoutávka ji od tohoto schématu neodtahuje. Bohužel přes velkou výpravnost vše vypadá poněkud uměle: postavy i kostýmy jsou příliš čisté, westernové městečko na mě působí neopravdově a scenérie volají po zručnějších úpravách (natáčelo se kdesi v Jižní Africe, proto bylo třeba přidat do pozadí i nějaké to westernové skalisko). Nicméně kvalitní herecké obsazení zaručuje slušnou podívanou, kterou by si žádný westernový fanda neměl nechat ujít. Jak upoutávka působí na vás?

Původně se měl počin režiséra Kristiana Levringa promítat až v říjnu tohoto roku. Po zařazení do programu festivalu v Cannes si ale svou dánskou premiéru odbude o pět měsíců dřív a to 22. května. Datum tuzemské premiéry bohužel stále ještě neznáme.

Salvation: Trailer

Salvation se odehrává kolem roku 1870 v prostředí amerického Divokého západu. Když osadník John pomstí smrt své ženy a syna, rozzuří tím vůdce gangu Delarueho. Zrazen zbabělými obyvateli, vezme hlavní hrdina spravedlnost do svých rukou a začne čistit do morku zkažené město.

V hlavních rolích: Mads Mikkelsen, Eva Green, Jeffrey Dean Morgan, Eric Cantona, Mikael Persbrandt a Jonathan Pryce. Režie: Kristian Levring (Ten koho se bojíš). Scénář: Anders Thomas Jensen (Svatba mezi citróny).

Zdroje: Zentropa, Deadline, Oficiální Facebook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest