Kocour v botách 2 už se chystá

Kocour v botách 2 už se chystá | Fandíme filmu
Shrekův sidekick s hlasem Antonia Banderase dostane další samostatný film.

Okouzlil nás hrdinskou povahou a kočičím humorem. Kdyby to na někoho nezabralo, měl v rukávu ještě další eso – ty nejsmutnější kočičí oči na světě, které obměkčily i srdce zeleného zlobra. Kocour ze Shreka si získal přízeň tolika diváků, že dostal dokonce vlastní film. Teď je na cestě jeho sequel.

Už před rokem se producent Guillermo del Toro svěřil, že v reakci na úspěch Kocoura v botách připravují druhý díl a prý již mají pár návrhů děje. Jenže jak to ve filmovém průmyslu chodí, najednou bylo ticho po pěšině a tak mnozí pokračování Kocoura považovali za odepsané, alespoň pro nejbližší dobu. Když se však server Collider.com na film zeptal Antonia Banderase, který roztomilého kocourka namluvil, odpověděl, že na snímku začal pracovat už před několika dny!

Kromě Banderase není známo, kdo jiný se na filmu podílí, ani jestli film stále natočí režisér prvního dílu Chris Miller. Je proto možné, že Kocoura v botách 2 jen tak brzo neuvidíme. Co říkáte na novinky ohledně pokračování? Jste rádi za jeho realizaci, a nebo měl svět spojený se Shrekem už dávno skončit?

Zdroje: Collider I, Collider II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest