X-Men: Apocalypse - Singer si vybírá mutanty

X-Men: Apocalypse - Singer si vybírá mutanty | Fandíme filmu
A také odhaluje další podrobnosti o ději.

Bryan Singer zvládá multitasking na jedničku, a tak kromě dokončování X-Men: Budoucí minulosti stíhá fanoušky zásobovat drobnými novinkami o X-Men: Apocalypse. Už před časem jsme vás informovali o tom, že děj bude pokračovat v kontinuitě z První třídy, ale že se kromě „mladých“ X-Menů ve filmu objeví také další mutanti, které jsme už dříve mohli v některých filmech potkat. Následně scenárista upřesnil, že má zájem především o Nightcrawlera a Gambita! Z mladých mutantů se s jistotou vrátí Magneto (Michael Fassbender), Profesor X (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence) a Beast (Nicolas Hoult). Společně se Simonem Kinbergem (spoluscenárista) uvedl Singer také další podrobnosti o samotném filmu.

X-Men: Apocalypse budou volně inspirovaní komiksem Age of Apocalypse. Ve filmu nevznikne paralelní vesmír, tak jako v předloze, ale Singer si prý pohrává s určitým „prohazováním“. Zřejmě tedy můžeme počítat s nějakými drobnými hrátkami s časoprostorem, které filmu dovolí vydat se zajímavým směrem. Po vizuální stránce bude film velkolepější než Budoucí minulost.

Budoucí minulost nám má dát k Apocalypse určitá vodítka, ale nemáme čekat, že by aktuální film v ten příští otevřeně vyústil. Budoucí minulost vytvoří řadu různých možností a teprve v Apocalypse zpětně pochopíme, jakým způsobem Budoucí minulost další příběh zapříčinila. Apocalypse bude pojednávat o starodávných mutantech. O tom, jak naši předkové mutanty vnímali jako bohy. V chystaném příběhu se pak dozvíme co se stane, když jeden takový „bůh“ přežije a najde si cestičku zpět do našeho světa.

Z toho co scenáristé naznačují se skoro zdá, že hrátky s časem v Days of Future Past vytvoří něco jako skulinu v realitě, kterou se kdysi vykázaný Apocalypse bude moci vrátit zpět do našeho světa... Nebo máte nějakou jinou teorii?

Zdroje: Cine Premiere, EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest