X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé

X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Chyběli vám mutanti ze Singerových starších filmů? Apocalypse je vrátí do hry. K tomu další podrobnosti o ději.

X-Men: Budoucí minulost nám zatím nechtějí ukázat ani druhý trailer, scenárista a producent Bryan Singer však vesele mluví o dalším díle - X-Men: Apocalypse. Doposud jsme o filmu věděli oficiálně jenom tolik, že se v něm objeví mutant známý jako Apocalypse, že se v něm objeví pouze mutanti z kontinuity První třídy (Michael Fassbender a spol.), že události z Apocalypse budou přímo zapříčiněny událostmi z Budoucí minulosti a že se film bude zaobírat dávnou historií mutantů a jejich původem. Teď Singer v rozhovoru prozradil další podrobnosti.

Film se sice bude zaobírat prastarými mutanty, kteří na Zemi žijí už tisíce let, ale vlastní děj se bude odehrávat v 80. letech 20. století. Detaily příběhu se momentálně dolaďují, nicméně už teď Singer přislíbil destrukci masivních rozměrů, jakou jsme doposud v žádném x-menovském filmu neviděli. Což by odpovídalo tomu, čím záporák Apocalypse proslul v komiksech - tedy dobýváním celé zeměkoule.

Co se postav týče, kromě mutantů z dějové linie První třídy bychom se měli setkat také s mladšími podobami dalších známých postav! Už když Singer točil první dva filmy, vymýšlel jednotlivým mutantům jejich minulost, aby měli herci na čem vystavět své charaktery. Teď prý dostane možnost, ty příběhy zpracovat na plátně. Z toho můžeme usuzovat, že se bavíme o postavách, které neměly svou mladší verzi v První třídě či Budoucí minulosti a objevily se v X-Men či X-Men 2. Zároveň asi můžeme vyloučit mutanty, kteří byli v Singerových starších filmech příliš mladí (Rogue, Iceman, Pyro, Kitty Pride, Jubilee, Colossus...). Tím pádem nám zbývají Storm, Cyclops, Jean Grey a Nightcrawler. A právě Cyclops a Jean Grey jsou v komiksech důležitou součástí prvního příběhu o Apocalypsovi! Můžeme se tedy těšit na mladší verze právě těchto oblíbených mutantů? O mladší Storm se pro změnu hlásí fanoušci Lupyty Nyong’o (Oscar za 12 let v řetězech), kteří sepsali petici za její přeobsazení do role a připravují různé fotomontáže a artworky, které si můžete prohlédnout dole v galerii.

Singer dále znovu potvrdil, že scénář spolu se Simonem Kinbergem píší Dan Harris a Michael Dougherty (spoluscenáristé X-Men 2) a také připustil, že by po Apocalypse rád vyprávěl další x-menovské příběhy. Čekají nás tedy x-menovské žně (Singerovi X-Men a X-Men 2 dosud patří k nejvíce ceněným dílům série) nebo režisér zjistil, že mu jinde pšenka nekvete a hodlá si zajistit teplé hnízdečku u pásové výroby dalších a dalších X-Menů?

Zdroje: CBM, Comic Vine, thegrio

Galerie: 7

X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse vrátí do hry staré známé | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest