X-Men: Apocalypse bez režiséra

X-Men: Apocalypse bez režiséra | Fandíme filmu
Bryan Singer není v tuto chvíli režisérem filmu, přesto prozradil něco málo o ději.

Když producent Bryan Singer před časem oznámil X-Men: Apocalypse, přinesl záhy poté spolehlivý magazín Vulture zprávu, že film bude i režírovat. Teď sám Singer tvrdí, že film produkuje a podílí se na scénáři, avšak režisérskou smlouvu zatím nepodepsal. Podle svých slov by film režírovat chtěl, avšak prozatím pouze probíhají jednání. Nepříliš prověřený server The Daily Superhero následně uvedl, že se Singer snaží vyjednat vyšší výplatu, s největší pravděpodobností rovnou procenta ze zisku. Lze předpokládat, že se nakonec obě strany nějak dohodnou, zatím se pojďme podívat na to, co Bryan o filmu prozradil.

Před časem na internet unikl obsah potitulkové scény X-Men: Budoucí minulost, která by na Apocalypse měla odkazovat. Singer vlastní obsah scény nijak nekomentoval, avšak uvedl, že v současnosti se teprve rozhoduje o tom, zda potitulková scéna bude na Apocalypse odkazovat nebo ne. Nicméně připustil, že se v Budoucí minulosti stane něco, co události Apocalypse zapříčiní.

Zároveň dodal, že se film bude zaobírat historií mutantů, jejich dávnou minulostí a původem. Singera prý také vždy zajímali naši bohové, historie, zázraky a tajemné síly. Což koresponduje s komiksovou realitou, kde je padouch Apocalypse jedním z nejstarších mutantů vůbec, který se objevuje už ve starém Egyptě, v kultuře, která považovala různé zázraky a vyšší síly za součást každodenního života.  

Zdroje: EW, The Daily Super Hero

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest