X-Men: Zvažují se hned čtyři spin-offy

X-Men: Zvažují se hned čtyři spin-offy | Fandíme filmu
Hned čtyři různí X-Meni mohou vyklouznout z náruče mateřského týmu, roztáhnout křídla a vzlétnou vstříc vlastním filmům.

O Spin-offech se léta mluví, ale zatím se vlastní sólovky dočkal pouze X-Men nejslavnější - Wolverine. Nejdál se dostal asi Magnetův Origin, který byl alespoň částečně zapracován do X-Men: První třídy. Všechny ostatní pokusy prozatím selhávaly. Teď ale prý podle slov producentky Lauren Shuler Donner, která to s X-Meny táhne už od začátku, sedí ve vedení Foxu lidé, kteří chápou potenciál komiksových filmů, a tak se sólovkám zřejmě blýská na lepší časy.

Nejmenšího sporu nemůže být o natáčení třetího samostatného Wolverina, který před časem dostal datum premiéry. Akorát Hugh Jackman pořád dělá drahoty a v nejnovějším interview tvrdí, že jeho účast je „pravděpodobná“. Přeloženo z hollywoodštiny: Vyjednává se o penězích. O sólovce Deadpoola už se mluví strašně dlouho, ale že znovu přišla na přetřes, je rozhodně dobré znamení. Lauren pro magazín EW znovu potvrdila, že by ráda točila Deadpoola a Gambita a za Gambita se tentokrát postavil také scenárista a producent Simon Kinberg, který rozšířený komiksový svět před časem dostal u Foxu na starosti.

Připomínáme, že Deadpoola jsme mohli vidět v X-Men Origins: Wolverine v podání Ryana Reynoldse, ale samostatný film by pravděpodobně na wolverinovský origin nijak nenavazoval. Deadpool totiž není nemluvná zrůda, ale naopak hláškující mašina, která se vyžívá v extrémním násilí a v promlouvání k čtenářům - moc dobře totiž o sobě ví, že je komiksovou postavou. I Gambita jsme poprvé na plátně mohli vidět v X-Men Origins: Wolverine. Tehdy jej ztvárnil Taylor Kitsch, ale Donner se netají tím, že by v roli ráda viděla Channinga Tatuma. Gambit je namyšlený frajírek, který ovládá kinetické síly a své protivníky likviduje vrháním hracích karet a tyčí Bo.  

O předchozích třech filmech dávno víme, ale Kinberg se zmínil také o čtvrté sólovce, kterou si dokáže představit. Scenáristovi se moc líbí, co s filmovou Mystique udělala Jennifer Lawrence a byl by moc rád, kdyby postavu mohl rozvést do patřičné šíře, pro což není v týmových filmech prostor. Nerad bych Jennifer jakkoliv zpochybňoval, herečka je to vynikající a v První třídě patřila ve filmu k tomu nejlepšímu, nicméně mám takové tušení, že by spíš někdo ve Foxu rád využil její značný komerční potenciál, který si herečka vypracovala. Nicméně pokud díky tomu dostaneme vydařený film, tak je vlastně jedno, jaké pohnutky k němu povedou.

Připomínáme, že blíže nespecifikovaný komiksový film hodlá Fox uvést do kin 13.7. 2018. Že by došlo najeden ze tří výše uvedených? (Třetí Wolverine bude uveden 3.3. 2017).

Zdroje: Yahoo, EW

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest