Channing Tatum se může představit jako Gambit

Channing Tatum se může představit jako Gambit | Fandíme filmu
Většina zúčastněných spolupracuje na tom, aby se film s Tatumem podařilo rozjet.

Gambita jsme už jednou na filmovém plátně viděli, jako jednu z vedlejších postav X-Men Origins: Wolverine. To bylo v době, kdy Fox plánoval celou řadu x-menovských sólovek a čerstvě představený Gambit měl být jedním z kandidátů. Postavu tenkrát ztvárnil Taylor Kitsch, avšak i když patřil k tomu lepšímu co nám Origins daly, postava už se nikdy nevrátila. Fox zaměřil svou pozornost jinam, konkrétně na První třídu. Teď producentka Shuler Donner otevřeně hovoří o tom, že touží natočit Gambitovu sólovku s Channingem Tatumem v hlavní roli!

Podle slov Donner by se jednalo o malý příběh z Gambitova rodného New Orleans, v hlavě má výrazný odklon od zažitých mutantích velkofilmů, nenápadný příběh jednoho zloděje. Channing Tatum je prý pro, stačí přesvědčit studio. A proč právě Tatum? Důvody jsou dva. Herec pochází z jihu USA, jeho otec přímo z New Orleans, takže má zkrátka Orleans v krvi. A také je obrovským Gambitovým fanouškem. Pokud si na postavu nevzpomínáte z Origins, pak vězte, že ovládá proudy čiré kinetické enrgie, útočí vrháním hracích karet a tyčí bo (tou co používá i želvák Donatello).

Channing Tatum momentálně zažívá obrovský kariérní vzestup, takže pokud po roli touží a opravdu by se mělo jednat o levnější film, nevidím důvod, proč by si s ním nakonec studio nepláclo, Taylor Kitsch, ve vší úctě, momentálně žádné davy do kina nepřiláká.

Zdroj: Empire

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest