Fox oznámil 3 nové marvelovky

Fox oznámil 3 nové marvelovky | Fandíme filmu
K X-Men: Budoucí minulost a Fantastické čtyřce přibudou další filmy.

Zatímco Warner má co dělat, aby začal natáčet druhý snímek z chystaného filmového DC světa, komiksy od Marvelu v současnosti živí hned tři různé filmové světy. Samotný Marvel by mohl do budoucna vydávat až čtyři filmy ročně, Ze světa Spider-Mana uvidíme jeden film ročně a podobné to bude také ve sdíleném světě X-Menů a Fantastické čtyřky. Už letos v květnu uvidíme X-Men: Budoucí minulost, za rok v červnu do kin vstoupí nová Fantastická čtyřka a na květen 2016 už jsou naplánovaní X-Men: Apocalypse. Tím to ale zdaleka nekončí. 

3.3. 2017 bude mít premiéru třetí Wolverine, 14.7. 2017 bude mít premiéru Fantastická čtyřka 2, 13.7. 2018 vstoupí do kin zatím blíže nespecifikovaný film. Wolverina opět bude natáčet James Mangold, který natočil už snímek The Wolverine, a dá se předpokládat, že se do hlavní role opět vrátí Hugh Jackman. Restart Fantastické čtyřky se ještě ani nezačal natáčet, takže oznámení pokračování zní značně sebevědomě, nicméně alespoň je vidět, že studio vkládá do filmu Joshe Tranka důvěru, navzdory nedávno šířené poplašné zprávě. Nejtajemnější je samozřejmě film ohlášený na rok 2018, o kterém zatím nevíme vůbec nic bližšího.

Fox už delší dobu plánuje sólovku Deadpoola a objevily se i zprávy o potenciální sólovce Gambita, nicméně v obou případech by šlo o menší produkce a červenec si studia obvykle vyhrazují na své největší trumfy. Další variantou je plánovaná týmovka X-Force. To je o něco temnější a drsnější odnož X-Menů, v některých variantách využívaná americkou vládou na nejrůznější špinavé operace, ke kterým by se oficiální armáda nikdy nemohla přiznat. Členy týmu byli obvykle drsní muži, jako jsou Wolverine, Deadpool, Cable, Colossus nebo Bishop. X-Force chystá režisér a scenárista Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), ale nic bližšího zatím o filmu nevíme. Poslední (známou) variantou je, že bychom se v roce 2018 mohli dočkat plánovaného cross-overu mezi X-Meny a Fantastickou čtyřkou. Která možnost nejvíc láká vás?

Zdroje: THR I, THR II

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest