Očista 2: Plnohodnotný trailer

Očista 2: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
Universal Pictures
Po setmění zůstaňte doma milé děti, jinak vás anarchističtí násilníci zavlečou do krvavé reality-show nebo vás zmasakrují přímo na ulici.

Koncept Očisty i napodruhé pořád zní naprosto stejně přitaženě. Když jednou do roka necháte lidi chovat jako zvěř, společnosti to pomůže jenom těžko. Pokud ale odhlédneme od nelogičnosti celého procesu v kontextu skutečného světa, funguje Očista (tedy jedna noc v roce, kdy v USA přestanou platit veškeré zákony) jako skvělé pískoviště pro širokou škálu nejrůznějších příběhů. A tak zatímco napoprvé jsme viděli, jak se anarchistickou noc snaží přežít jedna rodina v jednom domě, napodruhé nás filmaři zavedou do ulic velkoměsta.

První teaser ukazoval zápletku z pohledu dvojice, které selže auto a musí nedobrovolně zůstat venku i po zaznění výstražné sirény. Tentokrát se konečně ke slovu dostal i nejvýraznější herec celého filmu, Frank Grillo (Warrior, Captain America 2), který se během Očisty rozhodne pomstít smrt svojí dcery. Protože je ale v jádru dobrák od kosti, nedá mu to a začne v chaotickém bezvládí pomáhat bezbranným. Aktuální upoutávka ukazuje celou řadu aspektů očistného běsnění, takže bychom se v kinech měli dočkat poměrně rozmanité podívané. Dále hrají Zach Gilford (Friday Night Lights, Konečná), Kiele Sanchez (Nikki z LOSTu) nebo Michael K. Williams (Boardwalk Empire, Robocop). Film napsal a natočil autor jedničky, James DeMonaco, česká premiéra je naplánována na 31. července 2014, slovenská na 3.7. 2014.

Očista 2: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest