Želvy Ninja: Teaser trailer je venku

Želvy Ninja: Teaser trailer je venku | Fandíme filmu
Podívejte se, jak vlastně budou vypadat hrané Želvy Ninja z dílny Michaela Baye.

Pokud jste se narodili někdy na přelomu osmdesátých a devadesátých let, pravděpodobně jste baštili Želvy Ninja. Frčely hlavně v komiksech a v animovaném seriálu, nicméně na filmové plátno se také podívaly, a to hned třikrát. Herci v gumových maskách ale působili zvláštně už tenkrát a s odstupem let hraná trilogie rozhodně nezraje. V roce 2007 jsme se dočkali ještě CGI celovečeráku, ale další hrané Želvy se do kin dostávají až letos. A v prvním teaseru nevypadají vůbec zle.

V kratičké upoutávce se Želváci prozatím jen krátce mihnou, ale už tak dávají tušit, že by se pod „digitálním make-upem“ mohla skrývat podstatně sympatičtější parta, než pod gumovými kostýmy před dvaceti lety. Želvám zřejmě nebude chybět humor a akce jako vystřižená z animovaných grotesek, nicméně důraz je prozatím kladen především na záporáka (William Fichtner) a zrod Želv, za který bude Trhač v téhle verzi přímo zodpovědný. Zdá se, že padouch trpí mesiášským komplexem a je přesvědčen o tom, že se prohnilému městu snaží pomoci. Výsledkem jeho snažení jsou pak Želváci. Ostatně, přesvědčte se sami:

Želvy Ninja: Teaser trailer

Město potřebuje hrdiny. Temnota se usadila v New Yorku a Trhač s jeho zlým klanem Foot, drží v železném sevření všechno, od policie až k politikům. Budoucnost vypadá bledě, dokud z kanálu nevylezou čtyři bratři, aby zjistili, že jejich osudem je stát se Želvami Ninja. Želvy spojí síly s nebojácnou reportérkou April a jejím kameramanem Vernonem Fenwickem. Společně můžou odhalit Trhačův ďábelský plán a zachránit město.

Film zrežíroval Jonathan Liebsman v produkci Michaela Baye. V hlavních rolích se představí Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Megan Fox, William Fichtner, Will Arnett, Whoopi Goldberg a Danny Woodburn. Datum české premiéry je stanoveno na 21.srpna 2014, slovenské na 14.8. 2014. 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest