Želvy Ninja: První fotka z kanálu

Želvy Ninja: První fotka z kanálu | Fandíme filmu
Trhač se bude od komiksové verze dost lišit a reportéři, kteří navštívili natáčení, zní překvapivě nadšeně.

Zatím jsme z nových Želv Ninja viděli především nejrůznější fotky Megan Fox (April O’Neil) a herců v motion-capture oblecích, kteří budou v postprodukci nahrazeni digitálními želváky. Teď je tu první fotka slavného želvího brlohu v kanále, i když je pravda, že fotograf stál hodně daleko a na kulise stále intenzivně pracuje. Až bude dekorace dokončená, nebude v ní chybět tréninkové náčiní, houpací sítě či lávové lampy a celkově by měla stoka připomínat „pokoj typického teenagera“.

Několik drobností o své postavě naznačil také William Fichtner. Před časem bylo definitivně potvrzeno, že si zahraje roli záporáka Trhače, avšak teď se zdá, že se postava bude oproti komiksové předloze značně lišit. Zatímco doposud byl Shredder vždy vykreslován jako Japonec, narozený pod jménem Oroku Saki, teď se bude padouch občanským jménem jmenovat Eric Sachs a ve filmu projde „několika fázemi“. Těžko soudit, zda tím Fichtner myslel pouze to, že Sachs jednoduše přijme identitu Trhače anebo ho v novém filmu také postihne nějaká ta mutace.

Fichtner také v několika různých rozhovorech zmínil, že z filmu bude cítit producentskou ruku Michaela Baye, a že to budou takové Želvy Ninja, jaké jsme doposud neviděli. A zdá se, že Fichtnerovi dávají zapravdu i reportéři, kteří se mohli zúčastnit natáčení. Kompletní reportáže budou smět zveřejnit až krátce před premiérou, ale už teď se spatřilo světlo světa několik krátkých tweetů a přes dosavadní nevoli, kterou nové Želvy Ninja často budí, zní většina reportérů poměrně spokojeně.

Zaznívají hlasy, že s můžeme přestat bát, že nás čeká zajímavý film, že nás čekají „ty pravé“ Želvy a nebo rovnou výborné Želvy. Želvy se prý také dočkaly výrazné aktualizace a jejich nová vizáž údajně vypadá skvěle. Snad budeme moci nové Želvy co nejdříve ochutnat i my, fanoušci.

Zdroje: Screen Rant, Movieweb, CBM I, CBM II, IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest