Rockův superhrdina od DC hledá scenáristu

Rockův superhrdina od DC hledá scenáristu | Fandíme filmu
Zahraje si The Rock Loba? Green Lanterna? Někoho úplně jiného? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Podle doslovného transkriptu konverzace The Rocka novináři se sice cameo postavy v jiném filmu zatím neplánuje, ale může se to ještě změnit. A na otázku, zda bude Rock ve filmu nosit prsten, herec odpověděl, že na to nemůže odpovědět.

The Rock a DC (Warner), to je podobné jako Vin Diesel a Marvel. U Vina Marvel tak dlouho dumal, jakou roli komiksovému fanouškovi šoupnout, až z něj udělal Groota v Guardians of the Galaxy. Námluvy Dwaynea Johnsona a Warneru také trvají už několik let, během kterých se herci přisuzovala celá řada nejrůznějších superhrdinů. A zdá se, že řada spekulací se klidně mohla zakládat na pravdě, protože podle aktuálního Rockova vyjádření se skutečně konverzace v průběhu let vyvíjely.

Dwayne od role požadoval tři podstatné věci. Chtěl si zahrát komplexního hrdinu, který herci i studiu dá spoustu prostoru, ve kterém je možné manévrovat. Postava to musela být velice dobře známá, ale zatím nikdy nezfilmovaná. To by mělo Rockovi umožnit, aby roli pojal po svém a nesvazovaly jej žádné konvence. A zatřetí, hrdina by měl být „pěkně hustej zm*d“ se silou na úrovni Supermana, aby si Johnson mohl pořádně zatřískat.

Na společných jednáních se studiem se přesně takovou postavu podařilo najít a momentálně se hledá scenárista, který film napíše! Johnson dále prozradil, že by postava mohla být ohlášena na letošním Comic-Conu v San Diegu, avšak pozor, prozatím se neplánuje, že by superhrdina mohl mít cameo v nějakém momentálně chystaném DC filmu. To všechno Dwayne prozradil novinářům na Cinema-Conu v Las Vegas a na svém Twitteru ještě doplnil, že jeho nejoblíbenějšími superhrdiny jsou John Stewart (Green Lantern) a Black Adam. Avšak Green Laneter už podle The Rockových vlastních slov svůj film dostal...

Koho by tedy Johnson mohl hrát? Neskutečně „hustej zm*d“ je Lobo, nicméně se zdá, že se Warner hodlá v nejbližší době soustředit hlavně na budování společného universa, které by mohlo vést k Justice League. (I když je pravda, že před časem zaznělo, že vedle letních blockbusterů chce dát studio prostor i menším komiksovým filmům). Pak je tu Green Lantern. Ten se Supermanovi v jeho schopnostech určitě blíží a není vyloučeno, že The Rock mlží, když upozorňuje, že už hrdina zfilmovaný byl. Pořádné rány umí rozdávat také Cyborg, pokud se bavíme čistě o hrubé síle. U něj se ale spekulovalo o obsazení mladšího herce. Že by si tedy nakonec Dwayne zahrál Black Adama? Black Adam začínal jako úhlavní protivník Shazama, nicméně aktuálně z něj v DC udělali prominentního antihrdinu, který se za pomoci svých opulentních schopností pokouší očistit své jméno.

Co myslíte vy? Koho si nakonec The Rock v DC Universe zahraje?

Zdroje: SHH, The Rock I, The Rock II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest