Fantastická čtyřka zrušena nebyla

Fantastická čtyřka zrušena nebyla | Fandíme filmu
Internetem se šíří brutální zvěsti o zaříznutí Fantastické čtyřky. Vše nasvědčuje tomu, že jsou naprosto liché.

Pokud jste během posledních dní zaslechli, že studio Fox vyhodilo režiséra Joshe Tranka, zahodilo aktuální scénář Fantastické čtyřky a chce vyměnit celé obsazení, moc tomu nevěřte. Prakticky nic nenasvědčuje tomu, že by to byla pravda.

Zprávu přinesl sever Bleeding Cool, což je tak trochu drbárna, nicméně to ještě nutně nemusí znamenat, že se na něm nikdy nemohou objevit pravdivé informace. Nicméně nesrovnalost najdeme už v samotném článku, který tvrdí, že natáčení začne za šest měsíců. Jenže podle veškerých dosavadních informací natáčení začne už teď, v dubnu. Následně byla zpráva vyvrácena redaktory Collideru, Slashfilmu, Screen Crushe, Variety a Badass Digestu. Všichni nezávisle kontaktovali své zdroje ve studiu Fox a dostali stejnou odpověď: Fantastická čtyřka se bude úplně normálně toči, informace Bleeding Cool nejsou pravdivé. To samé tvrdí i castingová stránka MovieCastingCall.org, která momentálně nabírá herce a komparsisty do vedlejších rolí. Natáčení podle serveru bude probíhat od 21. dubna, do konce července.

Bleeding Cool v následném updatu trvají na tom, že je zpráva pravdivá, a že jejich zdroj je spolehlivý, takže pokud patříte mezi odpůrce současného restartu, pořád ještě v sobě můžete živit nepatrnou naději, že se film v jeho aktuální podobě skutečně nenatočí. Studio Fox nicméně musí začít natáčet nejpozději letos v říjnu, jinak se práva vrátí Marvelu. Pokud natáčení začne a film bude uveden do distribuce, práva se podle dostupných informací prodlouží na dalších sedm let. 

PS: Možná jste si všimli, že Josh Trank smazal svůj účet na Twitteru. To nicméně nijak nesouvisí s aktuální situací. Trank svůj účet smazal po tom, co neustál tlak nespokojených fanoušků, kteří jej bombardovali po nedávném odhalení obsazení filmu.

Zdroje: Bleeding Cool, Screen Crush, Movie Casting Call, Super Hero Movie News, Badass Digest, Slashfilm, Collider, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest