Fantastická čtyřka se bude držet hodně při zemi

Fantastická čtyřka se bude držet hodně při zemi | Fandíme filmu
Nemáme čekat nadživotní polobohy v trikotech, ale lidi z masa a kostí. Obsazení znovu potvrzeno, herci se vyjádřili ke svým rolím.

Producent Matthew Vaughn (režisér X-Men: První třída) o nové Fantastické čtyřce prohlásil, že v žádném případě nebude nijak souviset s dvěma staršími filmy a nebude jim nijak podobná. Nečekají nás „elastický chlapík a chlapík co vypadá, jako by byl obalený polystyrenem“. Nová Fantastická čtyřka zkrátka nebude žádná komedie. Miles Teller (představitel Mr. Fantastica) dále uvedl, že řada superhrdinů jsou prostě „hollywoodské hvězdy v hollywoodských kostýmech“. Nová Fantastická čtyřka nemá být příběh o oslňujících nadlidech. Bude to příběh čtyř opravdu lidských postav, kterým zkrátka nezbude nic jiného, než se stát Fantastickou čtyřkou.

Tellera k roli přilákal talentovaný režisér Josh Trank a zdá se, že svým vyjádřením rozehnal starší obavy, že si roli nebude moct zahrát kvůli závazkům u Divergence. Stejně tak Teller mluvil jako o hotové věci o obsazení Jamieho Bella, u kterého také panoval určitý stín pochybnosti, že roli Thinga nakonec nepřijme. Michael B. Jordan už se strašně těší, až si bude moci zahrát uvolněného pohodáře Human Torch a z rozčilených fanoušků si vůbec nic nedělá. Hned od začátku mu bylo jasné, že si konzervativní fanoušci budou stěžovat, že je něco jinak, než jsou zvyklí. Popere se s tím jednoduše tak, že se bude soustředit na svou práci a podá co nejlepší výkon. Navíc podle něj všichni rozhořčení fanboyové do kina stejně přijdou...

Zdroje: IGN, Cinefilos, Superhero Movie News, TMZ

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest