Star Wars VII: 5 kandidátů na jednu z hlavních rolí

Star Wars VII: 5 kandidátů na jednu z hlavních rolí | Fandíme filmu
LucasFilm
Už je téměř jisté, že se opravdu vrátí ústřední trio z původní trilogie. Potřeba budou ale i noví hrdinové. Kdo by mohl hrát mladého Jediho?

Minulý týden bylo z dalšího zdroje potvrzeno, že se ve Star Wars: Epizodě VII skutečně objeví princezna Leia, Luke Skywalker a Han Solo. Podle jiných zdrojů by dokonce měli být hlavními postavami filmu a s jejich mladšími nástupci by se publikum mělo zatím postupně seznamovat. Tak či tak mladší ročníky nebudou chybět a je třeba je obsadit. Podle informací hollywoodského zpravodaje Variety momentálně o roli jedijského učedníka usiluje pět mladých herců . Jsou to:

Ed Speleers (Panství Downtown), John Boyega (Útok na věžák), Jesse Plemons (Breaking Bad, Friday Night Lights), Matthew James Thomas (Britannia High, ale také je to úspěšný divadelní herec), Ray Fisher (podle Variety taktéž divadelní herec). O možném obsazení Plemonse už se spekulovalo zhruba před dvěma měsíci a zařazení Johna Boyegy pro změnu nahrává tvrzení, že režisér J.J. Abrams hledá etnicky rozmanité obsazení (vedle Boyegy a Fishera se v minulosti o nějakou roli ucházel také Michael B. Jordan - nový Human Torch ve Fantastické čtyřce). Variety také tvrdí, že jedním z důvodů odložení filmu je nerozhodnost vedení, které si nemůže ujasnit, jestli chce v hlavních rolích bělochy nebo herce jiné barvy pleti.

Po směru hodinových ručiček: Boyega, Thomas, Plemons, Speeler, Fisher

Původní scénář Michaela Arndta se soustředil na děti Hana Sola a princezny Leiy, avšak po úpravách scénáře, kdy byla další generace hrdinů odsunuta do vedlejších rolí, si nemůžeme být jisti, jestli mají být noví protagonisté pořád ještě dětmi někoho ze známé trojice, nebo to budou prostě mladí rytířové Jedi. Mladší hrdiny by vedle herců z původní trilogie měli (ve vedlejších rolích) doplnit starší zavedení herci, takže právě proto jsme v posledních měsících mohli ve spojitosti s filmem slyšet jména, jako jsou Gary Oldman, Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Sullivan Stapleton nebo Hugo Weaving.

Doposud jsme také slýchali, že by natáčení mohlo začít někdy v dubnu či květnu, teď Variety uvádí, že první klapka padne až zhruba v polovině roku! Doufejme, že neustálé průtahy znamenají jenom to, že tvůrčí tým věnuje přípravám filmu maximální pečlivost.

Zdroje: Variety, Vulture, THR, Sky Movies

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest