Dočkáme se Star Wars od Pixaru?

Dočkáme se Star Wars od Pixaru? | Fandíme filmu
Nejnovější zvěst tvrdí, že dočkáme.

Server Latino-Review ze zákulisních informátorů žije, a i když se nejednou zmýlil, pořád je tu skutečnost, že se Marvel server za uniklé zprávy snaží trestat, jak může. Určité množství spolehlivých informátorů tedy americký web zjevně má. Teď přináší z nitra Disneyho další exkluzivní zprávu: Pixar údajně dostal na starost jeden z budoucích Star Wars filmů.

Už v minulosti jsme se dozvěděli, že kromě dalších epizod hlavní filmové linie nás čekají i nejrůznější spin-offy, televizní seriály a dále také nejrůznější komiksy apod. Celovečerní animovaný film samozřejmě také má něco do sebe, zvlášť pokud by jej připravil Pixar, nicméně nebudeme si nic nalhávat - podobně neurčitou zprávu si mohl vymyslet prakticky kdokoliv z nás. Zvlášť když Latino-Review říká, že se film nejspíš bude připravovat až za hodně dlouhou dobu. Pixar i LucasFilm patří Disneymu a ten má peníze moc rád, takže by asi opravdu bylo jen otázkou času, než by se filmový gigant o něco podobného pokusil. Zatím zprávu neberte nijak vážně, ale kdyby se v budoucnosti Star Wars animák od Pixaru přeci jen objevil, překvapení nebudeme.

Co vy na to? Dali byste si celovečerní animák ze světa Star Wars, který by za mnohasetmilionový rozpočet připravil slovutný Pixar?

Zdroj: Latino-review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest