Godzilla ukázala svou tvář

Godzilla ukázala svou tvář | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Čím je tvář inspirovaná a kdo ji rozpohyboval? Kdy konečně uvidíme další trailer? Přidáváme řev Godzilly. AKTUALIZOVÁNO o ještě lepší pohled na Godzilu.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme další obálku magazínu Empire, kde se nám nabízí doposud asi nejlepší pohled na Godzillu.

Hollywood ví, kde brát inspiraci. Hned co jsme si postěžovali, že se k nám Godzilla neustále obrací zády, předvedla svou tvář na obálce magazínu Empire, kde za pár dní můžeme čekat výživný článek, který jistě odhalí celou řadu novinek. Zatím jsme se dozvěděli, že je tlama příšery inspirována medvědem, psem a orlem a k jejímu rozpohybování nějakým způsobem přispěli motion-capturingoví specialisté z The Imaginarium, firmy Andyho Serkise. Dále pro vás máme dvacetivteřinový řev Godzilly a nový mezinárodní trailer, který se ale od prvního mezinárodního traileru liší jen předělovými nápisy. Skutečně nový trailer jsme očekávali minulý týden, teď bychom jej podle nejnovějších informací měli dočkat 27.2., tak snad to konečně klapne.  

Godzilla: Druhý mezinárodní trailer

Epické dobrodružství postaví nejznámější monstrum světa proti zlovolným stvořením, která, posílená arogancí lidských vědců, ohrožují naši holou existenci. Příběh zažijeme z pohledu vojáka (Aaron Taylor-Johnson), jeho manželky, zdravotní sestry (Elizabeth Olsen) a vědce v podání Bryana Cranstona. Film režíruje Gareth Edwards (Monsters), jako scenárista je oficiálně uváděn Max Borenstein (i když se jich na filmu podílela celá řada) a v dalších rolí se objeví Ken Watanabe, Juliette Binoche, Sally Hawkins a David Strathairn. V Česku a na Slovensku bude film uveden 15.5. 2014, měli bychom jej vidět ve 2D, 3D a IMAXu.

Zdroje: Empire, Godzilla-Movie

Galerie: 2

Godzilla ukázala svou tvář | Fandíme filmu Godzilla ukázala svou tvář | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest