Godzilla: Bude mít jenom 90 minut?

Godzilla: Bude mít jenom 90 minut? | Fandíme filmu
Přidáváme novou featurette, kde Bryan Cranston film přirovnává k Čelistem.

Kanadská síť kin Cineplex uvádí, že nová Godzilla bude trvat 90 minut. Může ale řetězec něco takového tak brzy vědět? Film se na jednu stranu natáčel v Kanadě, takže určitou spojitost bychom nalézt mohli, na druhou stranu film pořád ještě není úplně dokončený. Pokud by se Cineplex nemýlil, co na délku filmu říkáte? Dali byste si kratší, intenzivnější zážitek líbit nebo od velkofilmu očekáváte robustní, dvouhodinovou podívanou?

Dále přidáváme video z natáčení filmu, kdy se magazín Enterteinment Tonight podíval do zákulisí a promluvil s Bryanem Cranstonem (hvězda seriálu Breaking Bad) o tom, na co se můžeme těšit. Cranston přirovnává GodzilluČelistem, ve kterých je daleko děsivější to, co si představujeme, než to, co skutečně vidíme. Práce s atmosférou bude hrát klíčovou roli. Ve videu dále můžeme vidět druhého protagonistu, Aarona Taylora-Johnsona (Kick-Ass), ženskou hrdinku Sally Hawskins (Jmenuji se Oliver Tate, Jasmíniny slzy) a Kena Watanabeho (Inception, Batman začíná), který hraje roli doktora Serizawy, postavy, která v původní Godzille měla klíčovou roli v boji proti monstru. Video dále doplňují záběry ze zákulisí a několik vteřin přímo z filmu.

Godzilla: ET návštěva na place

Epické dobrodružství postaví nejznámější monstrum světa proti zlovolným stvořením, která, posílená arogancí lidských vědců, ohrožují naši holou existenci. Příběh zažijeme z pohledu vojáka (Aaron Taylor-Johnson), jeho manželky, zdravotní sestry (Elizabeth Olsen) a vědce v podání Bryana Cranstona. Film režíruje Gareth Edwards (Monsters), jako scenárista je oficiálně uváděn Max Borenstein (i když se jich na filmu podílela celá řada) a v dalších rolí se objeví Ken Watanabe, Juliette Binoche, Sally Hawkins a David Strathairn. V Česku a na Slovensku bude film uveden 15.5. 2014, měli bychom jej vidět ve 2D, 3D a IMAXu. 

Zdroje: Cineplex

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest