Godzilla: Jak je velká a kolik ta sranda stála

Godzilla: Jak je velká a kolik ta sranda stála | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nová Godzilla není nová, ale ta pravá, původní Godzilla, s lepšími efekty...říká režisér.

Godzilla si vyšlápla do několika filmových magazínů, a tak se o filmu i monstru samotném dozvídáme pár zajímavých podrobností. Monstrum bude zhruba 106 metrů vysoké a jeho bojový styl animátoři odkoukali od medvědů a Varana komodského. Aby měřítko zkázy ještě více vyniklo, bylo důležité dát filmu malé, intimní srdce, kterým je vztah otce a syna, nukleárního fyzika a vojáka, které hrají Bryan Cranston a Aaron Taylor Johnson.

Samotné monstrum je prý přesně tím samým monstrem, jaké si vysnili autoři původního filmu z roku 1954, s tím rozdílem, že tehdy tvůrčí vizi musel ztvárnit chlapík v gumovém obleku, zatímco dnes mají filmaři k dispozici nejmodernější vizuální efekty. Digitální triky samozřejmě něco stojí, takže celý film podle všeho stále nějakých 160 milionů dolarů. Což je jen tak mimochodem 320x víc než stál poslední film režiséra Garetha Edwardse. Když měl režisér odhalit svou inspiraci, neváhal Godzillu přirovnat k velkofilmům 70. let minulého století, jako byla Blízká setkání třetího druhu nebo Apokalypsa. Chlapec nemíří zrovna nízko, co říkáte? Dole v galerii najdete nejnovější fotky.

Epické dobrodružství postaví nejznámější monstrum světa proti zlovolným stvořením, která, posílená arogancí lidských vědců, ohrožují naši holou existenci. Příběh zažijeme z pohledu vojáka (Aaron Taylor-Johnson), jeho manželky, zdravotní sestry (Elizabeth Olsen) a vědce v podání Bryana Cranstona. Film režíruje Gareth Edwards (Monsters), jako scenárista je oficiálně uváděn Max Borenstein (i když se jich na filmu podílela celá řada) a v dalších rolí se objeví Ken Watanabe, Juliette Binoche, Sally Hawkins a David Strathairn. V Česku a na Slovensku bude film uveden 15.5. 2014, měli bychom jej vidět ve 2D, 3D a IMAXu. 

Zdroje: Godzilla-movies I, Godzilla-movies II

Galerie: 3

Godzilla: Jak je velká a kolik ta sranda stála | Fandíme filmu Godzilla: Jak je velká a kolik ta sranda stála | Fandíme filmu Godzilla: Jak je velká a kolik ta sranda stála | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest