Amazing Spider-Man 2: Super Bowl spot: druhá část

Amazing Spider-Man 2: Super Bowl spot: druhá část | Fandíme filmu
Po pátečním půlminutovém spotu je tu druhý půlminutový spot, tentokrát přímo ze Super Bowlu

Amazing Spider-Man 2 zkusil zajímavou strategii, kdy Super Bowl spot rozdělil na dvě části, přičemž první běžela pouze online a teprve „pokračování“ měla možnost vidět celá Amerika v reklamním předělu při sledování Super Bowlu. Začínáme tam kde jsme skončili, tedy v momentě, kdy Spider-Man na poslední chvíli zachytí padající Gwen. Hned další záběr ale působí dojmem, jako by se nám Emma Stone snažila sdělit pohledem, že Spideyho vlákno může každou chvíli prasknout.

Ať už se střihači skutečně pokoušejí naznačit, že životy Petrových nejdražších jsou v sázce nebo ne, doufejme, že odhalení případných zlomových okamžiků zůstane utajené až do premiéry. Pak už hlas Normana Osborna (Chris Cooper) připomíná, že druhý film je součástí daleko větší skládačky a následuje další akce. Víc Rhina, víc Electra, víc Goblina. Povšimněte si, že ve scéně s poklopem od kanálu už Spider-Man nepoužívá víko jako diskař, ale spíše jako kladivář ;-). Končíme na humornou notu, které se Amazing Spider-Man určitě nebojí. Obecně se jedná o zdařilý spot, ale většina fanoušků si jistě podstatně víc užila tříapůlminutový trailer, ke kterému spot poskytl odkaz.

Amazing Spider-Man 2: Super Bowl Spot PART II

Ty největší boje vždycky sváděl Spider-Man sám se sebou: Mezi sebou se praly obyčejné závazky Petera Parkera a neobyčejné povinnosti Spider-Mana. V Amazing Spider-Manovi 2 ale před Petrem leží daleko větší konflikt.

Je báječné být Spider-Manem (Andrew Garfield). Peter Parker nezná nic lepšího, než pocit, který zažívá při houpání mezi mrakodrapy, zvyká si na to, že je hrdina a tráví čas s Gwen (Emma Stone). Jenže být Spider-Manem má svoji cenu. Jen Spider-Man může ochránit ostatní Newyorčany před mocnými zlosyny, kteří ohrožují město. V Electrovi (Jamie Foxx) Peter nachází soupeře mnohem silnějšího, než je on sám. A když se po dlouhé době vrací jeho přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter zjišťuje, že jeho nepřátelé mají jednu věc společnou: Oscorp.

Dále hrají Campbell Scott (Richard Parker), Embeth Davidtz (Mary Parker), Paul Giamatti (Aleksei Sytsevich) a Sally Field (tetička May). Česká premiéra je naplánována na 24.4. 2014, slovenská na 1.5. 2014. 

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest