Justin Lin udělá z Kurta Russela jeho vlastního otce

Justin Lin udělá z Kurta Russela jeho vlastního otce | Fandíme filmu
Lin produkuje baseballový snímek The Battered Bastards of Baseball, ve kterém by si Russell mohl zahrát svého skutečného otce.

Životní motto Hollywoodského veterána Binga Rusella bylo „zábava“. A tak v roce 1973 dal dohromady jediný nezávislý baseballový tým, Portland Mavericks. Tým do nějž přibral vysloužilé hráče či filmaře, tým v němž první sezónu hrál i syn zakladatele, Kurt Rusell (ano právě ten), tým jenž celému sportovnímu světu neustále ukazoval zvednutý prostředníček, tým který si baseball a život užíval plnými doušky a přitom podával nad očekávání skvělé výkony.

To vše mělo upadnout v zapomnění, nebýt vnuků Binga Rusella, Chapmana a Maclaina Wayových, kteří když se o téhle švandě dozvěděli, začali v rodinné historii pátrat a natočili o ní celovečerní dokumentární film The Battered Bastards of Baseball, který si s velkým úspěchem, nedávno odbyl premiéru na festivalu v Sundance. Tím ale výčet zajímavostí nekončí. Režisér čtyř dílů Rychle a Zběsile, Justin Lin, koupil výhradní práva k této látce a chystá se o ní natočit regulérní celovečerák. Lin se postará o produkci a scénáře a režie se možná ujme původní bat-boy (chlapec pečující o pálky) týmu a to na Oscara třikrát Todd Field (V ložnici). Na premiéře Field s úsměvem zavzpomínal:

„Kluci v autobuse hráli hazardní hry, měli tam drogy, všude nějaký ženský…byli to piráti! Všichni hráli spolu, všichni se smáli spolu, všichni bojovali spolu a všichni se opili spolu!“

A pozor, Kurt Russell připustil, že stojí za zvážení, zda by si neměl zahrát roli svého otce.

Zdroje: THR, EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest