Rychle a zběsile 7: O osudu Briana rozhodnuto není

Rychle a zběsile 7: O osudu Briana rozhodnuto není | Fandíme filmu
Před časem se objevila zpráva, podle které filmaři už vědí, jak naloží se smrtí Paula Walkera. Sám scenárista Chris Morgan to teď popírá. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Scenárista Chris Morgan v dalším interview ještě jednou zopakoval, že o osudu Walkerovy postavy skutečně rozhodnuto není. Podle jeho vyjádření z tohoto úterý interní diskuse teprve začínají. Morgan nově dodal, že si myslí, že první scéna z Rychle a zběsile 7 (zveřejněná na Blu-ray Rychle a zběsile 6) v dokončeném filmu zůstane, navzdory tomu, že v ní Walker mluví o tom, že „pohřbů už bylo dost.“ Scenárista dále chválí Tonyho Jaa, Kurta Russella a Lucase Blacka a upřesňuje, že i když se o osmičce a devítce uvnitř studia mluví, žádné konkrétní plány momentálně neexistují.

Původní text: Začátkem ledna to vypadalo, že filmaři vymysleli, jakým způsobem pokračovat v natáčení Rychle a zběsile 7 i bez zesnulého Paula Walkera. Hollywood Reporter tehdy uvedl, že filmaři nechají Briana O'Connera opustit partu. Teď scenárista Chris Morgan zprávu popřel. Podle jeho vyjádření zatím stále probíhají diskuse a nic nebylo definitivně rozhodnuto. Morgan netuší, kde Hollywood Reporter k mylné informaci přišel. Scenárista pouze připustil, že Brianův odchod z party je jedna z variant, kterou tvůrčí tým zvažuje. Donedávna prý měli všichni pauzu, aby se s celou událostí mohli vnitřně vyrovnat a teprve v poslední době se intenzivně pracuje na nějakém řešení. Všichni zúčastnění chtějí Paulovu nepřítomnost na place vyřešit „správným způsobem“ a jsou odhodláni pro Briana vymyslet „něco speciálního“. Morgan dále naznačil, že navzdory tragické události bude Rychle i zběsile 7 s největší pravděpodobností stejně odlehčená zábava, jako dosavadní díly.

Vin Diesel na svém Facebooku uvedl, že se filmaři se studiem sejdou 11. ledna, tedy také až notnou dobu po zveřejnění článku Hollywood Reporteru. Také Tyrese Gibson v aktuálním interview uvedl, že se úpravy scénáře teprve řeší, navzdory tomu, že před časem tvrdil, že už v lednu se bude opět natáčet. 9. ledna Kurt Russell v dalším komentáři uvedl, že se domnívá, že se začne znovu natáčet v únoru nebo březnu, nicméně ve světle výše uvedeného se jeho odhad zdá být poměrně předčasným. Herec dále uvedl, že vzhledem k úpravám scénáře není jisté, zda jeho postava zůstane pouze v sedmém filmu nebo se objeví i v pokračování. Původně prý byla role napsaná tak, aby byly možné obě varianty.

Sečteno podtrženo, jsme zpátky v bodě nula, a tak opět platí náš velký souhrn různých cest, kterými by se studio nakonec mohlo vydat. V galerii najdete fotku Diesela s Walkerem, kterou Vin nedávno zveřejnil na svém Facebooku.

Zdroje: Crave, EW, IGN, The Arsenio Hall Show, Vin Diesel I, Vin Diesel II

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest