G.I. Joe 3: Natáčení by mělo odstartovat letos

G.I. Joe 3: Natáčení by mělo odstartovat letos | Fandíme filmu
A kdo všechno by se ve třetím díle měl vrátit?

Akční podívaná G.I. Joe 2: Odveta v celosvětových kinech vydělala solidní peníz a překonala dokonce i svého dražšího staršího bratříčka o více jak sto tisíc dolarů. Studio už dávno odkleplo třetí díl a na režisérský post se podruhé usadí Jon M. Chu. Scénář dává dohromady Evan Dougherty (Sněhurka a lovec, nové Želvy ninja) a producent Lorenzo di Bonaventura (Transformers) by si přál, aby se v pokračování objevil větší zástup ninja bojovníků.

Do svých rolí by se měli vrátit Dwayne Johnson, Bruce Willis, Ray Park (Snake Eyes) a Adrianne Palicki jako nebezpečně krásná Lady Jaye. A z mrtvých by se mohl vrátit možná i Channing Tatum. Podle staršího vyjádření režiséra ve vesmíru G.I. Joe nikdy přesně nevíte, jestli je postava skutečně mrtvá nebo ne. Storm Shadowovi se podařilo se vrátit, tak proč by to nedal i Duke? Příběh lze samozřejmě také zasadit do minulosti. V dalším rozhovoru už ale Jon Chu tvrdil, že média jeho slova zveličila, a že tím, co řekl myslel opravdu jenom to, že ve filmech je možné všechno, ale rozhodně tím nijak nechtěl naznačit, že s Tatumem existují nějaké konkrétní plány.

Major Bludd

Filmaři dále naznačují, že by se trojka mohla o chlup víc klonit k žánru sci-fi, a objevily se první zvěsti, že jako jeden z nových záporáků by se ve třetím filmu mohl objevit Major Bludd. Nelítostný žoldák, který pracoval pro Cobru, ale vlastně je ochotný spáchat jakékoliv svinstvo, když mu dostatečně zaplatíte. Bludd se na několik sekund mihnul na fotografii už ve dvojce, ale to jej ze třetího filmu nijak nevylučuje. Uvidíme postupem času, jak to nakonec dopadne. Každopádně by se měli ve snímku představit i další nováčci. Kvůli natáčení G.I. Joe 3, které podle režiséra začne zřejmě už letos, musel Chu opustit Master of the Universe

Zdroje:  List, Coming Soon, MTV, Comic Book Movie, Comic Book Movie II, Collider 1 a 2

G.I. Joe 3

Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest