X-Men: Budoucí minulost - Rogue by se přece mohla vrátit

X-Men: Budoucí minulost - Rogue by se přece mohla vrátit | Fandíme filmu
I když byla Anna Paquin z filmu vystřižena, pořád je šance, že ji uvidíme. Plus nová fotka z natáčení a vyvrácené drby o spojení s Fantastickou čtyřkou.

Krátce před Vánoci jsme se dozvěděli, že režisér Singer musel z X-Men: Days of Future Past vystřihnout jednu celou akční scénu, protože se film příliš loudal. Bohužel, akční scéna byla prakticky jediná, ve které si zahrála Anna Paquin, představitelka Rogue. Pokud patříte mezi její fanoušky, tak pro vás máme pozitivní zprávu. Podle serveru HitFix zákulisní zpravodajové dodatečně naznačili, že je možné, že se Paquin zúčastní přetáček! Tudíž by ve filmu mohla dostat alespoň čestné cameo, když už ne celou akční scénu. Není zcela zřejmé, zda HitFix myslí dotáčky, které X-Meni prodělali už v listopadu (rozhovor pro EW, ve kterém se Bryan Singer o stříhání zmínil, mohl proběhnout už před dotáčkami), anebo zda filmaře po novém roce čeká další natáčení.

Dále pro vás máme varování před nepravdivou zprávou. Finanční server The Motley Fool uvedl, že Fox plánuje snímek, ve kterém se proti sobě postaví X-Meni a Fantastická čtyřka, inspirovaný komiksem Fantastic Four vs. X-Men z roku 1987. Řada zpravodajských serverů zprávu převzala, nicméně daleko menší pozornosti už se těší následující aktualizace, ve kterém se The Motley Fool omlouvá za uveřejnění nepravdivé informace. Což však neznamená, že se oba dva týmy nakonec jednoho dne opravdu nesetkají, zvlášť vzhledem k tomu, že studio před časem potvrdilo, že pracuje na sdíleném filmovém universu. Dole v galerii na závěr přinášíme nejnovější fotku z natáčení Days of Future Past.

Zdroje: Slashfilm, The Motley Fool, Empire, HitFix, CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest