X-Men: Budoucí minulost - Nové fotky

X-Men: Budoucí minulost - Nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A scenárista vysvětluje, proč do minulosti cestuje právě Wolverine. AKTUALIZOVÁNO o nové fotky.

AKTUALIZACE 2: Banner byl odstraněn na žádost studia 20th Century Fox.

AKTUALIZACE: Jak jsme slibovali, francouzský magazín odhalil další fotky, na kterých se promenádují Bishop (Omar Sy) a Mystique (Jennifer Lawrence).

I když fanoušci momentálně žijí čerstvě ohlášenými X-Men: Apocalypse a také James Marsden se nechal slyšet, že by si mile rád zopakoval roli Cyclopse (film by mohl oživit některé mrtvé postavy), nejdříve se samozřejmě dočkáme X-Men: Days of Future Past! V galerii najdete dva nejnovější obrázky – mezinárodní banner s prazvláštně nakombinovanými hrdiny z minulosti i budoucnosti a obálku francouzského magazínu, který by už ve čtvrtek mohl přinést další podrobnosti.

Jinak se v poslední době mnoho novinek neurodilo, protože se štáb i herci snaží držet jazyk za zuby, avšak když už někdo promluví, hovoří převážně o cestování v čase. Ian McKellen (starý Magneto) nepřímo potvrdil, že staří X-Meni film vlastně jenom uvedou, aby následně skrze cestování časem mohli žezlo přidat do ruky mladší generaci. Do minulosti přechází pouze Wolverinovo já, protože i když je Logan hrdinou stále jen velice neochotně, Hugh Jackman zdůrazňuje, že jako jediný má k přenosu vědomí v čase předpoklady.

V komiksové předloze je sice do minulosti přeneseno vědomí Kitty Pride, jenže filmová verze postavy v sedmdesátých letech ještě nebyla narozená, a tak je ideálním kandidátem pro cestování vědomí právě nestárnoucí Wolverine. I když scenárista Simon Kinberg připouští, že velkou roli hrála i skutečnost, že Hugh Jackman zdaleka nejpopulárnějším protagonistou celé série...

Zdroje: Les Toiles Héroiques, CBM I, CBM II, EW, Fab SCL, Absolute Radio

Galerie: 5

X-Men: Budoucí minulost - Nové fotky | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Nové fotky | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Nové fotky | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Nové fotky | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - Nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest