X-Men: Apocalypse mají režiséra

X-Men: Apocalypse mají režiséra | Fandíme filmu
A kteří X-Meni se ve filmu objeví? AKTUALIZOVÁNO o nové vyjádření Bryana Singera.

AKTUALIZACE: Aktualizace se týká spoilerů v závěru článku.

Když se Bryan Singer vracel k x-menům, měl se značkou zřejmě už před natáčením X-Men: Days of Future Past velké plány, protože příští film, X-Men: Apocalypse, natočí také on! Dosavadní Singerovy x-men filmy stály za to, takže proč ne. Nově se také dozvídáme, že se ve filmu objeví pouze postavy z minulosti, tedy herci z První třídy. Což je pozoruhodný tah. Propojení obou sérií v Days of Future past se studio pravděpodobně pokusí vytěžit na maximum, takže je spodivem, že nechce do budoucna podobnou laskominu zopakovat. Zvlášť když je První třída doposud druhým nejméně výdělečným filmem ze série. Takže buď je Fox opravdu spokojený s tím, jak jsou „mladí“ x-meni v Budoucí minulosti vykreslení, anebo spoléhá na to, že v době premiéry X-Men: Apocalypse už budou Jennifer Lawrence a Michael Fassbender takové hvězdy, že film jednoduše prodají.

Následují spoilery, které vyzradí potitulkovou sekvenci X-Men: Days of Future Past, takže jestli si nechcete zkazit překvapení, přestaňte číst! O ději X-Men: Apocalypse zatím nevíme vůbec nic, nicméně server First Showing tvrdí, že ví, jak na něj odkáže Budoucí minulost. Sever údajně získal scénář nedávno dotočených DOFP a i když zatím nechce fanouškům prozrazovat nic jiného, podělil se se čtenáři o potitulkovou scénu.

V té vidíme Magneta, který žije v domku někde uprostřed pouště, kde se schovává přede všemi, kdo by ho mohli chtít najít. Vyjde ven, nabrat si vodu do studny, a spatří, že nedaleko něco spadlo z nebe. Jde zkoumat místo dopadu a nalézá „mimozemskou formu života“. Je to Apocalypse, děsivý obr s pokřivenou kovovou tváří a temnými dírami místo očí a říká Magnetovi: Překročil jsem řeky času, abych tě našel. Magneto se zeptá, s kým má tu čest a Apocalypse opáčí: „Jsem tvá budoucnost“. Z ničeho nic se Apocalypse spojí s Magnetem v jedno, Magneto ječí a pohlcuje obrovské množství energie, pálí všechno kolem sebe v okruhu několika mil. Jakmile si Magneto uvědomí, jakou mocí teď vládne, objeví se mu na tváři ďábelský úsměv a film definitivně skončí.

AKTUALIZACE SPOILERU: Bryan Singer na svém twitteru uvedl, že Apocalypse nebude mimozemšťan, z čehož těžko soudit, zda popírá celou odhalenou potitulkovou scénu, anebo jen uklidňuje fanoušky, že ačkoliv Apocalypse přiletí z kosmu, nebude mimozemšťan.

Zdroje: Vulture, First Showing

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest