Jak vycvičit draka 2: Trailer slibuje epické dobrodružství

Jak vycvičit draka 2: Trailer slibuje epické dobrodružství | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Škyťák a Bezzubka objevují svět, ve kterém na ně čekají válečné manévry jacksonovských rozměrů.

Čtyři roky po parádním animovaném dobrodružství, Jak vycvičit draka, se hrdinové Škyťák a Bezzubka vrátí v očekávaném pokračování. O prázdninách jsme viděli první teaser, ve kterém se dvojka společně proletěla v oblacích a teď je tady plnohodnotný trailer. Ten slibuje epickou fantasy ze světa Vikingů, ve které obyvatelé severské vesničky na hřbetech svých okřídlených mazlíčků zjišťují, že svět je daleko širší. Zlověstně nejprve působí odhalení Škyťákovy ztracené matky, ale daleko větší potíže budou s lovcem draků Dragem, který k odchytu dštících bestií používá důmyslné pasti a masivní armádu. Upoutávka naznačuje, že ani tentokrát nebude chybět vtip a roztomilé dovádění, avšak prim budou hrát cesty za dobrodružstvím a velkolepé válečné scény, které se jistě pokusí překonat akci ze závěru první filmu. V galerii najdete první plakát a fotku, za trailerem následuje oficiální synopse.

Jak vycvičit draka 2: Plnohodnotný trailer

 

Druhá kapitola trilogie Jak vycvičit draka nás přivádí zpátky do fantastického světa hrdinského Viking Škyťáka a jeho věrného draka Bezzubky. Od chvíle, kdy oba dva společně sjednotili draky a Vikingy z ostrova Blp, uplynulo pět let a zatímco Astrid, Snoplivec a zbytek party pořádají dračí závody (což je nový nejoblíbenější sport na ostrově), nerozlučná dvojka hrdinů putuje oblohou, mapuje neprobádaná území a poznává svět. Když na svých cestách objeví také ledovou jeskyni, ve které žijí stovky nových divokých draků a tajuplný dračí jezdec, ocitnou se oba kamarádi uprostřed boje o zachování míru. Škyťák a Bezzubka musí spojit síly a postavit se za to, čemu věří, protože jedině spolu dokážou změnit budoucnost lidí i draků a všechny je zachránit před mocichtivým Dragem.

V původním znění postavy dabují Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, Kit Harington, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller, Djimon Hounsou a Kristen Wiig. Film bude promítán ve 3D, česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 19.6. 2014.

Galerie: 2

Jak vycvičit draka 2: Trailer slibuje epické dobrodružství | Fandíme filmu Jak vycvičit draka 2: Trailer slibuje epické dobrodružství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest