Jak vycvičit draka 2: První teaser trailer

Jak vycvičit draka 2: První teaser trailer | Fandíme filmu
Pokračování jednoho z nejlepších animáků posledních let se blíží a už první upoutávka dává dokonale vzpomenout na jedinečnou atmosféru prvního filmu.

Natáčení filmu Jak vycvičit draka 2 je v plném proudu. Studia DreamWorks Animation a 20th Century Fox pracují na volném pokračování Jak vycvičit draka z roku 2010, animáku natočeného na motivy knihy od Cressida Cowella (2003). Režii a scénář si vzal na starost Dean DeBlois (Jak vycvičit draka, Lilo & Stitch), hudbu složil John Powell (Shrek, Evolution, Bolt). Kreslené postavy pak namluvili například Gerard Butler (Na divoké vlně, Ctihodný občan, P.S. Miluji Tě), Kristen Wiig (Paul, Vyfič!, Kopačky), Jay Baruchel (Jak vycvičit draka, Čarodějův učeň) a Kit Harington, známý hlavně ze seriálu Hra o trůny. Ten propůjčil svůj hlas novému, prozatím nejmenovanému, darebákovi.

I v druhém díle se nám vrací hlavní hrdinové Škyťák a Bezzubka, avšak o pět let starší. Celá vesnice již přivykla drakům a ti se stali nepostradatelnou součástí jejich životů. Dokonce si vymysleli i nový a velmi oblíbený sport, kterým jsou dračí závody. Škyťák a jeho dračí kamarád však překypují zvědavostí a místo závodů zkoumají oblohu, své vlastní možnosti, ale hlavně nezmapovaná zákoutí a nové kraje. Jedno z oněch dobrodružství je zavede k ledové jeskyni, kde objeví stovky nových, divokých draků a tajemného Dračího jezdce. Když se však ocitnou uprostřed bitvy, jsou nuceni zachránit situaci a zajistit mír.

Z prvního traileru je jasné, že tvůrci nebudou šetřit akcí ani nápaditostí. Hlavní hrdina je čím dál vynalézavější a zvědavější a neustále posunuje své hranice. Už není ňouma, co se učí létat, už je dospělým mužem, který si létání užívá. Datum premiéry je prozatím stanoveno na 20.6.2014. Zakončení plánované trilogie pak vyjde v roce 2016.

Jak vycvičit draka 2: První teaser

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest