Ben Affleck slibuje úplně jiného Batmana

Ben Affleck slibuje úplně jiného Batmana | Fandíme filmu
Nového Batmana prý vůbec nepůjde porovnávat s Christianem Balem. A objeví se ve filmu Doomsday?

Ben Affleck nemá se superhrdiny nejlepší zkušenosti a podle vlastních slov považuje dodnes za jednu ze svých největších profesních proher zpackaného Daredevila. Proč tedy znovu obléká masku, když by se dál v klidu mohl věnovat ambiciózním dramatům, která mu přinášejí uznání a respekt? Nemluvě o tom, že dopředu věděl, jak negativní bude reakce fanoušků? Nejprve odmítnout chtěl, ale pak mu lidé z Warneru ukázali směr, jakým se Zack Snyder hodlá vydat a Ben se pro nového Batmana nadchl.

Nová verze populárního hrdiny má být nesmírně jedinečná, ale zároveň stoprocentně vychází z ustálené netopýří mytologie. Filmaři si rozhodně nic necucají z prstu. Zack Snyder a spol. údajně Batmana redefinovali natolik, že pro nějaké srovnávání s Christianem Balem vůbec nebude prostor! Máme čekat staršího, rozvážnějšího Batmana, který v tomto ohledu bude určitou protiváhou k teprve začínajícímu Supermanovi. Henry Cavill v jiném rozhovoru dodává, že se taktéž těší, až uvidíme vzájemný vztah obou postav, kdy navzdory sváru postupně začnou táhnout za jeden provaz. Cavill oba dva hrdiny dokonce označuje jako dvě strany téže mince.

V podobném duchu jako Affleck hovoří také trikový supervizor John Desjardin (Man of Steel, Watchmen), podle kterého štáb intenzivně pracuje na tom, aby divákům ukázal něco nového, něco, co doposud na filmových plátnech nebylo, ale diváci po tom vždycky tajně toužili. A když už jsme u starých známých, krátce se k chystanému filmu vyjádřil i Harry Lennix (General Swanwick), který věří, že se objeví i v příštím filmu.

Na závěr jsme pro vás shrnuli nejnovější tweety Daniela Altera, producenta z Warneru, který nedávno na sociální síti naznačoval, že bychom v příštím filmu mohli vidět starého Batmana, který už se neúčastní boje, ale pouze ze své jeskyně ovládá netopýří drony. Teď Alter na svém Twitteru zdůraznil, že není oficiálním reprezentantem produkce filmu Batman vs. Superman, ani se na ní žádným způsobem nepodílí. Akorát pracuje pro studio, takže občas něco zaslechne. Ale občas si také, jakožto fanoušek, něco přeje, čili těžko rozlišovat, co z jeho zpráv jsou pouhá zbožná přání. Nicméně co všechno v posledních dnech Alter možná zaslechl?

John Blake byl podle něj v TDKR na nic, teprve Batman vs. Superman představí toho pravého ořechového Nightwinga. Jak už bylo několikrát zmíněno z jiných zdrojů, filmu se objeví Wonder Woman a konečně Alter také uvedl, že „dneska musí s někým probrat Doomsdaye v Batman vs. Superman“. A teď babo raď, jestli jen chce s někým fantazírovat o tom, jaké by to bylo, kdyby se slavný záporák ve filmu objevil, anebo jej vážně uvidíme. Doomsday na první pohled nijak nezapadá do příběhu ve kterém je klíčový nově utvářený vztah Batmana se Supermanem, nicméně pro jistotu si jej představme.

Doomsday je jeden z nejmocnějších záporáků DC Universe. Jedná se o geneticky šlechtěnou bytost, kterou mimozemský vědec po dlouhá léta piplal v dokonalého tvora, který odolá jakýmkoliv nepříznivým vlivům okolního prostředí, dokonce i samotné smrti. Protože je ale Doomsay během svého vývoje podroben konstantním útokům živých nepřátel, vytvoří se v něm nenávist ke všemu živému. Zabije svého stvořitele a vydává se na cestu zkázy, kdy za sebou nechává v tratolišti krve vše živé, co mu přijde pod ruku. Zdaleka nejznámější proto, že se mu podařilo zabít samotného Supermana.

Zdroje: Latino-Review, Daniel Alter I, II, III, IV, Metro, Collider, Bleeding Cool

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest