The Toll: Melissa Leo jako John McClane v sukních

The Toll: Melissa Leo jako John McClane v sukních | Fandíme filmu
Oscarová herečka ztvární naprosto obyčejnou ženskou, která se ocitne ve špatný čas na špatném místě a bude jen na ní, aby zastavila teroristy.

Klasických akčních hrdinů jsou kina prakticky po celý rok plná, proto potěší jakýkoliv zajímavý a neokoukaný projekt. Jedním takovým by mohl být chystaný snímek The Toll režiséra Neila LaButea (Wicker Man, Shape of Things), jehož scénář píše nováček v branži, Jane Henderson.

Hlavní postavou The Toll má být celník, který v New Jersey odhalí chystaný teroristický útok, jenž by mohl ohrozit celé východní pobřeží, pokud by byl úspěšně vykonán. Co je na tomto námětu tak netradičního? Oním hrdinným celníkem totiž nebude Jason Statham, Daniel Craig, ani nikdo jiný z první ligy akčních herců, nýbrž žena! A ne jen tak ledajaká - zahrát by si ji totiž měla Melissa Leo, držitelka Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli v oceňovaném snímku Fighter. V poslední době jsme ji mohli vidět v takových filmech, jako Oblivion, nebo Prisoners.

Film produkuje společnost First Lady Films, za kterou stojí právě Melissa Leo, a její účast na projektu potvrdil i sám režisér. Ten se rozpovídal na tiskové konferenci ke svému novému filmu Some Velvet Morning, který půjde zanedlouho ve Spojených Státech do kin. The Toll si prý nepředstavuje jako filmy Rolanda Emmericha, jak by se z popisu mohlo zdát, hlavní hrdinku si spíše máme představit jako ženskou verzi hrdinů Bruce Willise ve Smrtonosné pasti. Tedy jako úplně normálního člověka, který se jen ocitne ve špatnou dobu na špatném místě, a musí svými silami situaci řešit.

Celý projekt zní rozhodně slibně, režisér nicméně upozornil, že The Toll je stále ještě v plenkách, a není jisté, zda dostane zelenou. Držme mu tedy palce.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest