Homefront měla být původně Rambo 5

Homefront měla být původně Rambo 5 | Fandíme filmu
Jason Statham prozradil velké tajemství své čerstvé novinky. Přidáváme nejnovější trailery a klipy

Tohle je tak pikantní „historka z natáčení“, až je těžké jí uvěřit. Snímek Homefront byl podle starších zpráv napsaný na tělo Jasonu Stathamovi, teď při propagaci filmu ale Statham tvrdí něco jiného, něco lehce šokujícího. Skoro to vypadá, jako by produkce přišla s chytrým nápadem, jak film zviditelnit. Nicméně dost pochyb, jdeme si shrnout, co Jason vlastně řekl.

Sylvester Stallone scénář prý napsal v roce 2008 jako poslední díl Ramba! Příběh měl být hodně osobní, nicméně Sly měl spoustu práce, natáčení se odkládalo a Stallone se nakonec dle vlastního vyjádření cítil pro danou látku příliš starý. Proto ji upravil Jasonovi na tělo, vyškrtal z ní Ramba a vznikl Homefront.

Pokud se vám historce pořád ještě nechce věřit, tak pozor! V roce 2011 se o žádném Homefront nevědělo, ale kolovaly poměrně živé zvěsti o tom, že by John Rambo mohl zachraňovat svou dceru před náboženským kultem, pomhl by pomáhat cizí dívce z moci převaděčského gangu na mexicko-americké hranici nebo bojovat s drogovými kartely. Údajně tehdy toužil po maloměstském příběhu ve stylu Eastwoodových Nesmiřitelných. Připomíná vám to něco?

Homefront pojednává o kdysi vynikajícím agentovi DEA (Statham), který už toho zažil při výkonu služby až příliš a navíc přišel o svou ženu. Proto se rozhodne s dcerou odstěhovat do jižanského maloměsta, kde chce začít znovu. Jenže problémy na sebe nenechají dlouho čekat, když se bývalý agent dostane do křížku s místním drogovým bossem (James Franco). Ten nakonec unese agentovu dceru, takže hrdinovi nezbude nic jiného, než popadnout pár bouchaček a dcerku z maléru vysekat pěkně bez diskutování.

Všechno tedy nasvědčuje tomu, že by Stathamova historka mohla být pravdivá. Teď je jen otázka, jestli je dobře nebo špatně, že jsme se nakonec dočkali Homefront a ne Ramba. Zámořské recenze jsou prozatím spíše negativní, takže je asi dobře, že si Rambo na stará kolena neudělal zbytečnou ostudu. Anebo je to naopak? Dopadl nakonec příběh mizerně jenom proto, že se upravoval a chyběl osobní dozor Sylvestera Stallonea? To už se asi nikdy nedozvíme. V následujícím playlistu najdete nejnovější upoutávky na Homefront. Vidíte v nich najednou Johna Ramba? 

Homefront: Nejnovější upoutávky

Zdroje: Viso, Sways Universe

Rambo: New Blood

USA
Akční, Dobrodružný, Válečný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest