Jason Statham vystřídá Daniela Craiga

Jason Statham vystřídá Daniela Craiga | Fandíme filmu
A nebojte se, nebude to v Bondovi.

Jason Statham možná nepatří do absolutní hollywoodské špičky a jeho jméno vyslovují s úctou především skalní fanoušci akčních filmů (což se ale může změnit spolu s chystaným Rychle a zběsile 7), ale o práci nouzi neměl nikdy a hlavně se jí nebojí sám jít naproti. Teď společně s producentem Stevem Chasmanem koupil práva na zfilmování románu J.J. Connollyho Viva La Madness, ve kterém si Jason zahraje hlavní roli. Ptáte se, jak do toho zapadá Daniel Craig?

Viva La Madness je pokračování Po krk v extázi, gangsterky, ve které stejného hrdinu ztvárnil právě Craig. Bezejmenný překupník drog sice na konci prvního filmu s nebezpečným řemeslem praští, ale další potíže na sebe nenechají dlouho čekat, a tak na zlodějíčka (teď už tedy s novou tváří Jasona Stathama) čekají další potíže. Nějakou dobu se povaloval na pláži, teď jej čeká transatlantické pašování narkotik, praní špinavých peněz, venezuelské drogové kartely a elektronické podvody.

Statham má v sobě malinko odlišný náboj než Craig, takže je otázka, nakolik budou Po krk v extázi a Viva La Madness nakonec porovnatelné, zvlášť když se projektu s největší pravděpodobností chopí jiný režisér než Matthew Vaughn, který díky prvnímu filmu prorazil. Ať už ale nový režisér uchopí látku jakkoliv, není nejmenších pochyb, že si Jason s rolí poradí, protože nejrůznějších zlodějíčků už si zahrál celou řadu. Vzpomeňte minimálně na žánrově příbuzné Sbal prachy a vypadni nebo Podfu(c)k.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest