Rychle a zběsile 7: První upoutávka je za rohem

Rychle a zběsile 7: První upoutávka je za rohem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A hned slibuje poměrně zásadní zvrat.

Rychle a zběsile 6 vyšlo na DVD a Blu-ray už před nějakým časem, nicméně 10. prosince čeká americký trh nový release, jehož součástí bude i první teaser na Rychle a zběsile 7. Můžete se tedy spolehnout, že nejpozději tehdy se upoutávka podívá i na internet. Pokud nechcete vědět víc, dál nečtěte.

Konkrétně upoutávka ukazuje výjev z Hanova pohřbu, kam se rychlá parta sjíždí truchlit a naplánovat pomstu. Zároveň se také dozvídáme, že Han není jediný, na kom se Ian Shaw (Jason Statham) vyřádil. Schytal to také Hobbs, který skončil s těžkými poraněními v nemocnici. Touhle kličkou pravděpodobně filmaři vyřešili skutečnost, že měl The Rock tentokrát na natáčení jen málo času. V úvodu (možná hned v předtitulkové scéně) dostane na ciferník, naloží se na nemocniční lůžko a v samém závěru povstane ze sádry jak fénix z popela a pomůže kamarádům s nakopáváním zadků. Tedy, alespoň podle hollywoodských zákonitostí by se dalo čekat, že to tak bude ;-). V galerii najdete oficiální fotky z pohřbu a z nemocnice. 

Zdroje: Movies.com, Vin Diesel

Galerie: 2

Rychle a zběsile 7: První upoutávka je za rohem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: První upoutávka je za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest