Rychle a zběsile: Osmička bude, i kdyby trakaře padaly

Rychle a zběsile: Osmička bude, i kdyby trakaře padaly | Fandíme filmu
Paul Walker a Tyrese Gibson hovoří o natáčení Rychle a zběsile 7, režiséru Wanovi a budoucnosti.

Paul Walker momentálně hovoří s novináři o svém katastrofickém dramatu Hours, ale při té příležitosti se samozřejmě nevyhne ani otázkám na Rychle a zběsile. Walker si přitom vůbec nebyl jistý, jestli chce sedmý film točit! Na Justina Lina si tak zvyknul, že když se dozvěděl, že sérii opouští, do dalšího dílu se mu moc nechtělo. Pak ho ale producent Peter Safran, který před Hours pracoval na filmu V zajetí démonů, ujistil, že na nového režiséra Jamese Wanna je spoleh a od té doby, co jej Walker poznal osobně, si ho sám nemůže vynachválit. Avšak zdá se, že si zběsilý nováček prochází pořádným očistcem.

Jak jistě víte, sedmý díl série se začal připravovat extrémně narychlo, tak aby mohl mít premiéru už rok po tom šestém. Wan tak měl jen naprosto minimální čas na přípravu a občas prý při natáčení sotva stíhá. Velmi rychle také zjistil, že ve velkofilmové mašinerii nebude mít ani zdaleka tolik svobody, v kolik zpočátku doufal, a tak je otázkou, nakolik se bude výsledný film podobat Wanově tvůrčí vizi, o kterou se s fanoušky podělil před začátkem produkce. Hektické natáčení potvrzuje v jiném rozhovoru i Tyrese Gibson, tak snad se spěch nepodepíše na výsledné kvalitě, protože potenciál James Wan určitě má. Paul Walker chválí jeho kompozice, překvapivé úhly kamery, kinetiku a obecně stylový vizuál, který se mu povedlo natáčenému filmu propůjčit.

Sedmičkou ale zběsilá série ani zdaleka nekončí. Z toho co slyšel má studio zálusk minimálně osmičku, devítku a desítku (o čemž už se proslýchá delší dobu) a osmička bude zřejmě natočena i v případě, kdyby sedmička nějakým zázrakem naprosto propadla. Jestli se z Wana vyklube Linův důstojný nástupce, máme se na co těšit. A pozor, hudbu k filmu složí Brian Tyler (Thor 2, Iron Man 3), který ozvučil už trojku, čtyřku a pětku.

Zdroje: Film Music, Reporter, MTV, I am Rogue, Collider

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest